reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
hej dziewczynki:-)
jutro poczytam i napiszę:-)
zdążyłam zerknąć tak szybciutko i Madziula super foteczki:-):-) maluszki słodkie:-):-)
do jutra buziole:-):-)

Witam laseczki :-)
u nas dalej siedzenie w domu,mnie juz ciut lepiej ale katar dalej mnie meczy...
hani to juz przeszlo bo wariuje z szymkiem ze oglupiec mozna :tak:
zaraz na glowe dostane....
goraczki nie ma juz od wtorku tylko pokaszluje to moze jutro zrobimy te urodziny zobacze,bo w sobote ta smieszna koleda to nie pasuje nam :tak:...

uciekam bo pusto
Beti zycze milej pracki :tak:i jak z tym fachowcem potrzebujesz do remontu??
:-D:-D

zyje
ledwo ale zyje
kochane w skrocie
od poniedzialku zle sie czuje
mam dziwne bole glowy...ogromne! nie wiem co sie dzieje. Juz zaczynam brac ketonal nawet bo po scianach chodze. dzis juz lepiej. najpierw lekki bol glowy mialam, leczylam zwyklymi talb przeciwbolowymi, bol narastal i tak. no i wczoraj mialam kryzys bol ogromny :no: myslalam ze mi oko wyplynie, moglybyscie mi na rzywca ciac noge a i tak wiekszy bol to bylby glowy :-( nie wiem co jest. dzis jakby lepiej.... ale nie wiem co dalej. jak nie przejdzie to jutro ide do lekarza :-( no i dop tego @ dzis dostalam :baffled:
wybacZcie wiec ze sie nie udzielam :-(
pozdrawiam

Kama ja właśnie też zdecydowałam, że jak uda nam się w końcu, to kupimy takie właśnie łóżeczko, znalazłam na llegro takie fajne od razu z kołyską, przewijakiem i połeczką:-)
Madziula kochana tam większość remontu robi gościu od, którego bierzemy lokal, a malowanie ścian na końcu chłopaki powiedzieli, że sami zrobią:-)ale dziękuję kochana, będę pamiętać na przyszłość:-) jak Hania?
Marzenka ja miałam dziś spagetti:-) mój zrobił, wyszło mu pyszniutkie:-)jak przyszłam z pracy to gorące i pachnące stało na stole:-)jak się czujesz?
Larvunia kochana Ty idź do lekarza, takie bóle głowy to coś nie tak,zrób badania koniecznie i pisz jak z Tobą

a ja dziś po lekarzu, wyniki złe i dooopa z bobo narazie:-(

Dzien dobry kochane!!
u nas troszke lepiej tzn,mloda jeszcze pokaszluje i katarzy troche,ja katarek mam mniejszy :-)
dzis przyjda na 16 dzieci bedzie male party :-)
jutro koleda ....
a tak po staremu leci pomalu dzieci daja w kosc...
Larvunia kochana idz do lekarza,i daj nam znac co i jak..
Beti nie ma sparwy zartowalam tak sobie z tym fachowcem ;-):-D

pozdrowionka zycze milego dzionka

reklama
nie wiem co tu porobili z ta sygnatura
zdjecie mam niedostepne a zmienic podpisu tez nie idzie wkurza mnie juz to..wrr
:wściekła/y:

Do góry