reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Marzenka jak poźniej będzie za duzy to go opchniesz gdzieś, choćby nawet na al...ro
:-)

Ostatnia edycja:
reklama
o urwalo mi wiadomosc hmmmmmmm tylko czemu:szok:no i teraz niewiem bo chyba najlepszym wyjsciem by bylo kupic wozek razem z fotelikiem do auta a nie osobno bo poco targac do bagaznika gondole i fotelik skoro mozna tylko fotelik,a cena i tak bedzie ta sama a praktyczniejsze rozwiazanie,musze pochodzic po komisach zobaczyc jakie tu sa wozki moze cos sie trafi fajnego:-)

maja jechac w gory na nauke jazdy na nartach ztego co wiem,sami jeszcze niewiedza kiedy i tak czekaja,ja najchetniej to wolalabym bym on pojechal wpolowie miesiaca bo nie bardzo by go nie bylo w lutym a jak ja niespodziewanie zaczne rodzic to co wtedy,ale pewnie i tak bedzie nie po mojej mysli a wiesz cos na ten temat?no to w koncu na czym polega twoja praca bo nadal nieiwem?:-)

nie wiem dlaczego urwało, ale oby nam się moderator nie doczepił, bo wyczytałam w regulaminie na początku, że nie wolno pisać posta jednego pod drugim, chyba, że godzina minęła
:-)

Ostatnia edycja:
no co ty gadasz ja nawet o tym niewiedzialam ze co godz tylko mozna hehe,dobrze ze chociaz w jw jest stala praca bo co sie teraz dzieje to szok,ale jak bedziesz cos wiedziala kiedy jada daj znac :-)a powiedz mi czy ty sie rozliczasz np ztego ze kupujesz dzieciom leki itd?bo moj mi mowi zebym brala faktury na wszystko dla dzidzi bo jw kase odda w calosci

no właśnie szukam tego o tych postach,ale nie mogę znaleźć
jak się rejestrowałam to w regulaminie było, żeby nie pisać jednego pod drugim, żeby korzystać z opcji edytuj, chyba, że od Twojego ostatniego postu , po którym nikt się nie odezwał minęło 60 min to można pisać,ale ni czorta nie mogę teraz tego znaleźć

Ostatnia edycja:
za paliwo tez mozna sie rozliczac??a na jakiej to jest zasadzie??bo przeciez moj m dojezdza do pracy codziennie,czasem zkumplami,a wiesz ze ja twojego meza znam z widzenia,byl wiraku w 2007roku??moj m mowi ze sympatyczna z ciebie kobitka i pomocna bo cos mu kiedys pomoglas w sprawie papierkowej dotyczylo to wlasnie jedzonka:-)

no proszę jaki ten świat malutki:-):-) a był był ten mój tam :-):-) a mówią, że ja wredota jestem, a tu proszę jaki komplemencior:-):-)
nie kochana to już później na dziecię Wasze, teraz nie
ja Ci to wytłumaczena priva, bo tu to tak nie za bardzo trochę

dzieki beti za wiadomosc:-)kapralem jest:-)
co dzis na obiadek upichcilyscie?bo u mnie schabowy ugoscil:-)
larvunia gdzie jestes ze cie nie ma?
magdamir jak tam sylwek u tesciowej?
:rofl2::rofl2:

reklama
przez neta to tak trudno:-)
u nas dziś też danie typowo polskie bo schaboszczak był, tyle tylko, że zażyczyli sobie z frytkami:-)
a oglądałaś wózki na all...gro? tam niektóre są bardzo fajne i nawet w miarę nie drogie
Larvunia jak tam bąbelek?
a Madziula to już chyba w ogóle na nas bunt zrobiła:-)

Do góry