reklama
marzenka21
Fanka BB :)
o urwalo mi wiadomosc hmmmmmmm tylko czemuno i teraz niewiem bo chyba najlepszym wyjsciem by bylo kupic wozek razem z fotelikiem do auta a nie osobno bo poco targac do bagaznika gondole i fotelik skoro mozna tylko fotelik,a cena i tak bedzie ta sama a praktyczniejsze rozwiazanie,musze pochodzic po komisach zobaczyc jakie tu sa wozki moze cos sie trafi fajnego:-)
marzenka21
maja jechac w gory na nauke jazdy na nartach ztego co wiem,sami jeszcze niewiedza kiedy i tak czekaja,ja najchetniej to wolalabym bym on pojechal wpolowie miesiaca bo nie bardzo by go nie bylo w lutym a jak ja niespodziewanie zaczne rodzic to co wtedy,ale pewnie i tak bedzie nie po mojej mysli a wiesz cos na ten temat?no to w koncu na czym polega twoja praca bo nadal nieiwem?:-)
marzenka21
no co ty gadasz ja nawet o tym niewiedzialam ze co godz tylko mozna hehe,dobrze ze chociaz w jw jest stala praca bo co sie teraz dzieje to szok,ale jak bedziesz cos wiedziala kiedy jada daj znac :-)a powiedz mi czy ty sie rozliczasz np ztego ze kupujesz dzieciom leki itd?bo moj mi mowi zebym brala faktury na wszystko dla dzidzi bo jw kase odda w calosci
no właśnie szukam tego o tych postach,ale nie mogę znaleźć
jak się rejestrowałam to w regulaminie było, żeby nie pisać jednego pod drugim, żeby korzystać z opcji edytuj, chyba, że od Twojego ostatniego postu , po którym nikt się nie odezwał minęło 60 min to można pisać,ale ni czorta nie mogę teraz tego znaleźć
Ostatnia edycja:
marzenka21
za paliwo tez mozna sie rozliczac??a na jakiej to jest zasadzie??bo przeciez moj m dojezdza do pracy codziennie,czasem zkumplami,a wiesz ze ja twojego meza znam z widzenia,byl wiraku w 2007roku??moj m mowi ze sympatyczna z ciebie kobitka i pomocna bo cos mu kiedys pomoglas w sprawie papierkowej dotyczylo to wlasnie jedzonka:-)
no proszę jaki ten świat malutki:-):-) a był był ten mój tam :-):-) a mówią, że ja wredota jestem, a tu proszę jaki komplemencior:-):-)
nie kochana to już później na dziecię Wasze, teraz nie
ja Ci to wytłumaczena priva, bo tu to tak nie za bardzo trochę
nie kochana to już później na dziecię Wasze, teraz nie
ja Ci to wytłumaczena priva, bo tu to tak nie za bardzo trochę
marzenka21
dzieki beti za wiadomosc:-)kapralem jest:-)
co dzis na obiadek upichcilyscie?bo u mnie schabowy ugoscil:-)
larvunia gdzie jestes ze cie nie ma?
magdamir jak tam sylwek u tesciowej?
co dzis na obiadek upichcilyscie?bo u mnie schabowy ugoscil:-)
larvunia gdzie jestes ze cie nie ma?
magdamir jak tam sylwek u tesciowej?
reklama
przez neta to tak trudno:-)
u nas dziś też danie typowo polskie bo schaboszczak był, tyle tylko, że zażyczyli sobie z frytkami:-)
a oglądałaś wózki na all...gro? tam niektóre są bardzo fajne i nawet w miarę nie drogie
Larvunia jak tam bąbelek?
a Madziula to już chyba w ogóle na nas bunt zrobiła:-)
u nas dziś też danie typowo polskie bo schaboszczak był, tyle tylko, że zażyczyli sobie z frytkami:-)
a oglądałaś wózki na all...gro? tam niektóre są bardzo fajne i nawet w miarę nie drogie
Larvunia jak tam bąbelek?
a Madziula to już chyba w ogóle na nas bunt zrobiła:-)
Podziel się: