reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

beti przeprowadzka powoli ale do przodu,dzis jakos tak mi brzuch twardnieje wiec dalam se tam luz i jutro raczej tez dam,bede lezec bo wpon na badania i musze na miasto isc,wiec teraz musze odpoczac,bylam zmuszona wziac 2 tabletki nospy forte:-(

reklama
to nie dobrze Marzenka leż i odpoczywaj, a w poniedziałek zdaj tu nam relacje co i jak u lekarza, a tak w ogóle to daj przepis na tego chłopaka:-D:-D:-):-)my właśnie za parę dni staranka:-)

witajcie kochane:-)
wlasnie popijam se cieplutka herbatke z cytrynka:-)ale pychotka osttanio musialam wstac o 5 rano zrobic se taka herbatke bo bardzo mi sie chcialo i nie zasnelabym hehe:-)
BETI najwazniejsze zeby dac na luz,u mnie bylo tak ze niemoglam sie skupic na tym i ciagle myslalam ale jak w koncu zwatpilam i stwierdzilismy ze rezygnujemy na jakis czas to sie okazalo ze dzidzia jest i radosc byla niesamowita:-)najwazniejsze zeby o tym niemyslec a bedzie dobrze:-Da wy ile juz sie staracie?a powiedz mi bylas moze kiedys u barskiej w swiebodzinie??bo to dzieki niej mam w brzuszku swoja kruszynke :-)

hej Marzenko:-) nie u niej nie byłam ,kiedyś chodziłam do Kucharskiego, wesoły lekarz z niego:-)
teraz też mam kobitkę tu na miejscu:-) tak naprawdę to nie zabezpieczamy się od ponad 2 lat, więc trochę tego będzie, a od listopada chodzę do lekarza
narobiłaś mi smaku tą herbatką z cytrynką :-p:-)

u mnie stwierdzila ze nie mam owulacji,musialam jezdzic do niej na zastrzyki na wywolanie za pierwszym razem nie wyszlo,ale za drugim tak bo owulacje juz mialam,[a mialas jakies badania w tym celu robione?jakis ten dzien dzis do d,,,,,,,y chlapa sie robi na dworze,wiecie co szczerze to nawet niechce mi sie isc jutro na te badania niechce mi sie wychodzic z domu,kurcze jeszcze jakies 2tyg a nie bede miala co na siebie wlozyc,ledwo co zapinam sie w kurtke:crazy:

tak kochana, cały czas mam badania, w czwartek idę do mojej ginki, z wynikami, mam nadzieję, że do tej pory te z Zielonej już przyjadą.
a u mnie przed chwilką śnieżek padał, ale widze, że jakiś bunt chyba bo chlapa mała też się robić zaczyna:dry:
powiedz swojemu ,że z okazji jutrzejszego pierwszego poniedziałku w tym roku chcesz prezent i że płaszczyk chcesz:-):-):-)
Larvunia naprawiłam album:-)już powinnaś go widzieć:-)

Beti moj m nawet nic przeciwko by nie mial bym se kupila ale to ja mam oko na stan konta i raczej bede musiala sobie jakos poradzic bo szkoda mi kasy na cos w czym pochodze tez niedlugo a po porodzie to juz wcale bo bedzie za duzy,wiec sama widzisz,a poza tym kasa potrzebna na rzeczy dla dzidzi czas najwyzszy kupic rzeczy do szpitala bo psiapsiloka mowi ze jak mam skurcze to lepiej bym b yla przygotowana na wszystko :-(a ja nawet nieiwem czy wtym miesiacu dostane kase z zus bo przeciez czekam na decyzje w sprawie rehabilitacyjnego,no a moj jutro ma sluzbe smieje sie z niego ze po tak dlugim wolnym od razu sluzba na gleboka wode rzucony hehe:-)dziewczynki zostalo tylko do pomalowania sypialnia i korytarz:-)super:-)

reklama
Do góry