reklama
ligotka
Fanka BB :)
Wiadomosc od margoz
"Pierwsza doba za nami, w domciu bedziemy chyba w niedziele. Pozdrawiam was wszystkie. margoz. A co z dzieciatkiem Ewitki?"
"Pierwsza doba za nami, w domciu bedziemy chyba w niedziele. Pozdrawiam was wszystkie. margoz. A co z dzieciatkiem Ewitki?"
ligotka
Wiadomosc od Rutkosi
"Hej ja juz po badaniach i glowka jeszcze wysoko jest na ktg zero skurczy a teraz czekam na podanie oxytocyny... Buziaki i pozdrowienia dla Was."
"Hej ja juz po badaniach i glowka jeszcze wysoko jest na ktg zero skurczy a teraz czekam na podanie oxytocyny... Buziaki i pozdrowienia dla Was."
Ewitka
Majowo-lutowa mama
Gratulacje dla gosi,margoz i innych mamusiek. Ja w pierwszym dniu dostalam jednak dzieciatko, pieknie ssa,glosno krzyczy i jest cudna usmiecha sie do mnie. Duza kluska 58cm 3430 i 10 punktow. Po konsultacji neurochirug. i usg wydaje sie byc wszystko ok. w poniedzialek jedziemy na konsultacje i albo mala zostanie na operacje albo wyznaczony termin. Jej stan dokladnie zostanie okreslony po tomografie Ja wyjde w niedziele. Ide karmic malutka.pa
Ostatnia edycja:
ligotka
Wiadomosc od jtaudul
"Jestem w szpitalu. Skurcze co 3 min ale rozwarcie slabe. Noc przed nami. Pozdrawiam jtaudul"
"Jestem w szpitalu. Skurcze co 3 min ale rozwarcie slabe. Noc przed nami. Pozdrawiam jtaudul"
reklama
ligotka
Sms od jtaudul
"No i mam 6cm rozwarcia dostalam znieczulenie. Bolalo jak cholera ale teraz skurcze to pikus. Jeszcze dzis powinnam urodzic. Jest ze mna maz i bardzo mnie wspiera. Pozdrawiam"
"No i mam 6cm rozwarcia dostalam znieczulenie. Bolalo jak cholera ale teraz skurcze to pikus. Jeszcze dzis powinnam urodzic. Jest ze mna maz i bardzo mnie wspiera. Pozdrawiam"