reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Godzina zero... lutóweczki na sali porodowej ;)

No proszę, ale dziewczyny podnoszą ciśnienie na forum...ja się nie dziwie,że Kasiad już w szpitalu, bo to w sumie tak na styku, ale agusia...ojej!!!:szok:
Nic tylko patrzeć kolejnych akcji...:-)

reklama
ojoj, ale tu goraco!!!! Agusia i kasiad zycze Wam duzo sil!!! no i wszytskim innym lutowkom tez ktorym dzidzie chca zrobic niespodzianki i juz sie na swiecie pojawic!!!:-) ;-)

nie wiele wam teraz napisze bo ledwo siedzie i jestem przymulona po lekach wstrzymojacych skórcze
po pierwsze dziekuje wszystkim za wsparcie
po drugie :
co lekarz to opinia nowa jedni mowi mi ze jak sie urodzi to nic takiego a inni wstrzymuja zeby sobie posiedziała jeszcze
no ale jak juz pisalam moja córka aferzystka ogólnie lubi jak sie swiat wkoło niej kreci
rozwarcie mam juz na 2,5 cm a szyjka ma 1,5 cm , plamie skórcze mam ale jakies gówniane i boli mnie pipka bardzoooooooooooooooo
chce mi sie spac strasznie bo nie spałam w nocy a w dzien pełno studentów jakies ankiety robiło
zrobili doplere i przepływy i punktów 8 czyli max wszystko oki
dziwi mnie tylko waga mojego dziecka bo dzis inny lekarz stwierdził ze ma 2838g
połozna mówiła mi ze to dziwne bo wczoraj robili i wazyla 3300
zalecenia jak zawsze
oszczedny tryb zycia, indeks ruchów płodu no i leki

no i jak pisałamm chce urodzic w przyszłym tygodniu bo tak mi pasuje obstawiam piatek 19 01.2007
jak sie wyspie to wam cos opisze co miało miejsce w szpitalu ''poród w expresowym tempie"

dostalam smsa od Kasiad i przekazuje do waszej informacji:tak: :

"Hej! Cholestaza wykluczona, cisnienie tez w normie, mala narazie nie pcha sie na swiat. Moze mnie jednak wypuszcza przed porodem. Pozdrowienia dla wszystkich z BB"

tak wiec narazie wszystkie jestemy ciezarowki:tak: i dzielnie trwamy do lutego:tak:

jakby co dziewczyny za kazdą trzymam kciukaski szybciutkich, mało bolesnych porodów...:tak:

no prosze, ja tu pisze odp dla Kasiad o porodach w wodzie a Kasiad juz w szpitalu :szok: Rzeczywiscie cos sie dzieje, ja w zeszlym tyg bylam w szpitalu, poszlam niby na takie zwykle badanko, kontrolny zapis ktg i cos im sie nie spodobalo, wiec mnie zatrzymali :szok: porobili cala reszte badan dosc szczegolowych, dowiedzialam sie ze synek wazy 2700, i wypuscili w koncu. I dobrze, nie ma jak w domku. No ale czuje, ze pomalu nadchodzi nasz czas, mi sie cco noc sni, ze rodze :tak:

reklama
Ufff.. i całe szczęście, że nasze dzidziolki nie pchają się tak szybciutko na świat, może więc nie będzie wśród nich wcześniaczków? Oby! :happy:
A mi pozostał już tylko tydzień leżenia żeby ciąża też była donoszona, tak twierdzi mój pan doktor, hurrra! :-D

Do góry