reklama
Mi lepiej było pić małymi łyczkami, wypić od razu chyba bym nie dała rady.Dziewczyny w poniedziałek mam 1 raz badanie krzywej cukrowej? Strasznie się boję. Jak najlepiej wypić, od razu czy powoli małymi łyczkami?
U
użytkownik 191
Gość
Ja piłam małymi łyczkami, ale tu nie ma sie czego bać. Raz dwa i bedzie po sprawie trzymam kciuki
monitkaz
Fanka BB :)
Ja piłam zdecydowanymi ruchami. Dla mnie? Bardzo dobry, słodki napój. Objawow po wypiciu - brak.
U
użytkownik 191
Gość
O matko zazdroszczę, ja prawie zwymiotowalam i az sie dławiłam tym hahahaJa piłam zdecydowanymi ruchami. Dla mnie? Bardzo dobry, słodki napój. Objawow po wypiciu - brak.
littlebabe
Fanka BB :)
Sama poczujesz, każda kobieta inaczej na glukozę reaguje.
W pierwszej ciąży piłam łyczkami bo od razu mnie na wymioty brało, w drugiej na dwa duże łyki i nic mi nie było, nawet mnie nie zemdliło.
Pamiętaj tylko, nie pij w pośpiechu na siłę jeśli cię zemdli bo może się skończyć na wymiotach i będziesz musiała powtarzać. W razie W, rób krótką pauzę.
W pierwszej ciąży piłam łyczkami bo od razu mnie na wymioty brało, w drugiej na dwa duże łyki i nic mi nie było, nawet mnie nie zemdliło.
Pamiętaj tylko, nie pij w pośpiechu na siłę jeśli cię zemdli bo może się skończyć na wymiotach i będziesz musiała powtarzać. W razie W, rób krótką pauzę.
Kup sobie glukozę smakową, ja kupiłam cytrynową, podobno jest "przyjemniejsza" do wypicia. Piłam na spokojnie, po małych łyczkach. Początkowo nie było źle, ale koncówkę już ledwo wypiłam, takie było dla mnie słodkie cholerstwo Nie wyobrażam sobie, jak niedobra i słodka musi być ta glukoza zwykła. Bezpośrednio po badaniu czułam się ok, ale jakąś godzinę po jego zakończeniu było mi strasznie niedobrze, raz gorąco, raz zimno, nie wiedziałam już, co ze sobą zrobić. Osobiście dla mnie - glukoza jest fuj mimo że za słodyczami przepadam
reklama