monitkaz
Fanka BB :)
Hej, szukam osób, które prowadza badz prowadzily ciaze w Ginemedica we Wrocławiu. Mam kilka pytan
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A u kogo, o ile mozna spytac? Jestes zadowolona? I co ile chodzisz na wizyty? Badz chodzilas, jesli juz po.
U doktora Kwoki. Wizyty mam co miesiąc . Jestem zadowolona . Zadowolona z podejścia lekarza, nie czuje skrępowania a to dla mnie ważne.A u kogo, o ile mozna spytac? Jestes zadowolona? I co ile chodzisz na wizyty? Badz chodzilas, jesli juz po.
Ja u Szwabowicz. A czy zaleca Ci robic morfologie i mocz co miesiac?U doktora Kwoki. Wizyty mam co miesiąc . Jestem zadowolona . Zadowolona z podejścia lekarza, nie czuje skrępowania a to dla mnie ważne.
Ja zrobię dla świętego spokoju, nie musi nic mówićJa u Szwabowicz. A czy zaleca Ci robic morfologie i mocz co miesiac?
Nie chca mi dawac juz skierowan i mysle, ze co miesiac to pewna nadgorliwosc. Przed wizyta kolejna nie bede robic. Ciekawe co moja Pani dr na to. A u Ciebie ktory tc? A Twoj daje L4 bez problemu? Tu juz z ciekawosci bardziej.Ja zrobię dla świętego spokoju, nie musi nic mówić
A czemu się martwisz? To rutyna
Ja krew i mocz robię bez skierowania, bo wkurza mnie bieganie i załatwianie. Ja 18 TC. Nie starałam się o zwolnienieNie chca mi dawac juz skierowan i mysle, ze co miesiac to pewna nadgorliwosc. Przed wizyta kolejna nie bede robic. Ciekawe co moja Pani dr na to. A u Ciebie ktory tc? A Twoj daje L4 bez problemu? Tu juz z ciekawosci bardziej.
Teraz juz pojde bez skiero. Ale to wszystko kosztuje. Wizyta 220 sporo. A juz 33 tc.Ja krew i mocz robię bez skierowania, bo wkurza mnie bieganie i załatwianie. Ja 18 TC. Nie starałam się o zwolnienie