reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ginekolog z Rzeszowa, specjalista od poronień

neli78

Fanka BB :)
Miasto
Podkarpacie
Witajcie. Jestem z okolic Rzeszowa i po 3 poronieniach.. może ktoś z Was słyszał o jakimś dobrym ginekologu w Rzeszowie lub okolicach, który ma doświadczenie w prowadzeniu ciąż po poronieniach, może znacie jakieś osoby którym ktoś pomógł i możecie mi kogoś polecić?
Pozdrawiam

reklama
Tifa serdecznie ci wpółczuje wiem co czujesz bo ja tez poroniłam 2 razy jedno w 7 tygodniu drugie w 16 tak jak ty i to był cios ponizej pasa , ale trzymam kciuki bo mi sie udało i mam teraz juz dwójke dzieciaczków :)
Widze ze jestes z Nowej Dęby mieszkałam tam i pierwsza ciąze jak poroniłam to w szpitalu w Debie miałam zabieg , drugi w rzeszowie na szopena ....
Mi pomógł dr. Nabozny w Rzeszowie .

Witaj niezapominajko. Czy udało znaleźć Ci się odpowiedniego specjalistę w Rzeszowie? Jeśli mogę coś podpowiedzieć, sama jestem po 2 poronieniach i wielu przejściach z lekarzami... Z CAŁEGO SERCA POLECAM TOMASZ MAGOŃ. Trafiłam do niego w czerwcu po 2 poronieniu (tylko szkoda że tak późno...) Obecnie mamy październik, a my z mężem jesteśmy już po wszystkich możliwych badaniach. Mamy już plan działania i jestem przekonana, że otoczy mnie opieką gdy tylko na teście pojawią się znowu dwie kreski.
Pan Tomasz przyjmuje w Profamili i Parens.
Jeśli macie jakieś pytania odnośnie badań czy zabiegów, piszcie śmiało.

I jeszcze raz bardzo polecam Tomasza Magonia!
HANA

Hej dziewczyny. Ja rowniez jestem po dwoch poronieniach. Mialam dwa razy pyste jajo plodowe. Na szczescie trafilam na dr Szpejankowskiego. Przyjmuje prywatnie w primaginie (budynek primadentu, ale jest wart kazdego wydanego grosza. Zlecil mi badania na progesteron, przeciwciala antyfosfolipidowe i przeciw kardiolipinie. Te drugie wyszly pozytywne. Jestem obecnie w 10 tc i biore acard odkad zaczelam starania, teraz doszla mi heparyna (clexane 40 mg) i moja dzidzia rozwija sie prawidlowo. Powodzenia i 3mam za Was kciuki. Nie poddawajcie sie.

Witam Was wszystkie, niestety ginekologia to wciąż jeszcze ciezki temat w Rzeszowie, nasze miasto nie zostawia nam zbyt dużego wyboru. Ja po poronieniu także byłam u dr Szpejankowskiego. Natomiast jeśli chodzi o ginekologie estetyczną, zawsze korzystam z gabinetu "Moja Estetyka". Wolę trzymać rękę na pulsie. Pozdrawiam.

reklama
Do góry