rozpoczynam leczenie w Gamecie w Rzgowie, koło Łodzi. Macie jakieś doświadczenia? Pierwsze wrażenie bardzo pozytywne, klinika ładna, zadbana, pan doktor Radwan też bardzo profesjonalny, dobre podejście, sprawia wrażenie naprawdę miłego człowieka. Miała któraś z was kontakt? Możecie powiedzieć coś więcej?
reklama
alimama polecam poradnię w Matce Polce, przyjmuje tam dr Sobczak (kobieta) i dr Jaskuła (mężczyzna), ja akurat chodzę do Pana doktora, ale o Pani doktor słyszałam same pozytywne opinie :-) a położna mierząca i ważąca jest przesympatyczna :-)
ewelina26k
Fanka BB :)
rozpoczynam leczenie w Gamecie w Rzgowie, koło Łodzi. Macie jakieś doświadczenia? Pierwsze wrażenie bardzo pozytywne, klinika ładna, zadbana, pan doktor Radwan też bardzo profesjonalny, dobre podejście, sprawia wrażenie naprawdę miłego człowieka. Miała któraś z was kontakt? Możecie powiedzieć coś więcej?
ja leczyłam sie w salve i dzieki tej klinice mam Bartusia
tez mialam "przyjemnosc" w salve medica ALE niestety mam tylko jedno spostrzezenie KASA KASA I JESZCZE RAZ KASA...powiedzial mi pan dr ( nazwiska nie wymienie ale mysle ze i tak wiadomo o kogo chodzi) ze z moimi wynikami nie mam szans na inseminacjie pozostaje tylko invitro a tymczasem jestem w ciazy poczetej naturalnie....chialabym zobaczyc mine pana doktora...a dlaczego pisze ze kasa a np tez ze chodzac tam ,mijalam sie z para kt na wizycie dowiedziala ze beda blizniaki i pan dr kazal po wizycie dolacic za nia .... nie smaczne i mimo wszystko bardzi nie ładne zachowanie...malo tego na badaniu droznosci wszyskie bylysmy traktowane jak na tasmie mieso armatnie...
reklama