reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ginekolog w Łodzi

rozpoczynam leczenie w Gamecie w Rzgowie, koło Łodzi. Macie jakieś doświadczenia? Pierwsze wrażenie bardzo pozytywne, klinika ładna, zadbana, pan doktor Radwan też bardzo profesjonalny, dobre podejście, sprawia wrażenie naprawdę miłego człowieka. Miała któraś z was kontakt? Możecie powiedzieć coś więcej?

reklama
a czy któraś może polecić położnika mającego umowę z NFZ który poprowadzi mi ciążę? nie ukrywam że wolę kobietę:zawstydzona/y: najlepiej gdyby pracował: Bałuty, śródmieście i te okolice. Podpowiedzcie coś:-)

alimama polecam poradnię w Matce Polce, przyjmuje tam dr Sobczak (kobieta) i dr Jaskuła (mężczyzna), ja akurat chodzę do Pana doktora, ale o Pani doktor słyszałam same pozytywne opinie :-) a położna mierząca i ważąca jest przesympatyczna :-)

rozpoczynam leczenie w Gamecie w Rzgowie, koło Łodzi. Macie jakieś doświadczenia? Pierwsze wrażenie bardzo pozytywne, klinika ładna, zadbana, pan doktor Radwan też bardzo profesjonalny, dobre podejście, sprawia wrażenie naprawdę miłego człowieka. Miała któraś z was kontakt? Możecie powiedzieć coś więcej?

ja leczyłam sie w salve i dzieki tej klinice mam Bartusia

Ja mogę polecić dobrego położnika - dr Grzegorz Guzowski.
Mam nadzieję, że jak zajdę w ciążę, to też mnie poprowadzi. :-)

może się powtarzam, ale polecam prof. Kalinkę. Ordynatora ze szpitala Madurowicza. Jest to specjalista od tzw. trudnych przypadków... polecam.

tez mialam "przyjemnosc" w salve medica ALE niestety mam tylko jedno spostrzezenie KASA KASA I JESZCZE RAZ KASA...powiedzial mi pan dr ( nazwiska nie wymienie ale mysle ze i tak wiadomo o kogo chodzi) ze z moimi wynikami nie mam szans na inseminacjie pozostaje tylko invitro a tymczasem jestem w ciazy poczetej naturalnie....chialabym zobaczyc mine pana doktora...a dlaczego pisze ze kasa a np tez ze chodzac tam ,mijalam sie z para kt na wizycie dowiedziala ze beda blizniaki i pan dr kazal po wizycie dolacic za nia .... nie smaczne i mimo wszystko bardzi nie ładne zachowanie...malo tego na badaniu droznosci wszyskie bylysmy traktowane jak na tasmie mieso armatnie...:crazy:

Hej dziewczyny. Jestem tu nowa i mam pytanie dotyczące dr Jaskuły, który przyjmuje w CZMP. Wiecie może czy dr obecnie pracuje na oddziale czy tylko w przychodni? Z góry dziękuje za odpowiedź.

reklama
Witam serdecznie was wszystkie dziewczyny:-)Mam do was pytanie poszukuje dobrego lekarza ginekologa na nfz w Łodzi

Do góry