reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ginekolog w Łodzi

Ja powiem Wam tak
Że jedyny szpital tóry jest dobrze przygotowany do kobiet z problemami w ciązy to właśnie Matka Polka.Madurowicz niestety ma bardzo słabe zaplecze w razie kaichkolwiek problemów i widac lekarze tez nie maja wiedzy i jest to okrutne.
Kiniusia dzięki.Ja tez wyniosłam podobna opinie ale niestety gabinet w przychodni na Łanowej gdzie teraz przyjmuje jest słaby jeśli chodzi i prowadzenie ciąży i wiedziałam juz na początku że bedę chodzic prywatnie do dr.Dawidowicza.

reklama
Kiniusia ja teraz dopiero przeczytałam twoje zdanie do mnie.Chyba znak,ze muszę tu zdecydowanie częściej zaglądać :zawstydzona/y:

Otóż :

Ja jestem bardzo zadowolona z dr.Dawidowicza i będę, póki będzie przyjmował,chodzić do niego prywatnie,tak jak napisałaś ,zamierzam byc już jego stałą pacjentką
No państwowo też różne opinie o nim czytałam i słyszałam,wręcz czasem bardzo negatywne,ale tak jak piszesz gabinet tam do luftu zupełnie jest i może to dlatemu tak

Tak jak pisze Magda,gabinet na Łanowej może nie jest jakos extra lux delux urządzony,ale ma najpotrzebniejsze sprzęty,przede wszystkim aparat usg,ponoc w państwowym nie było,nie wiem czy teraz jest

Ale ogólnie jeśli chodzi o same wizyty,to czuję się tam bardzo dobrze.Wcześniej się przejechałam na ginach i wręcz bałam się wizyty
A tu po pierwszej wizycie pełen luz
I sam doktor kiedy widział zdenerwowanie uspokajał,cos się działo ,mogłam w każdej chwili dzwonić
Ja jestem bardzo zadowolona.
Dałam cynk jednej znajomej co jest w ciąży,chodzi do niego i też jest bardzo zadowolona,mimo,ze z drugiego końca Łodzi jeździ
Nie wiem ,co jeszcze napisać.Jak coś to pytajcie po porostu co chcecie wiedzieć konkretnie,to napiszę

Aa i przede wszystkim,co chyba jedno z najważniejszych,są naprawdę niedrogie wizyty,jak na Łódź.Sama wizyta 80 złociszy,usg ( było) 30 zł

Teraz będę szła do niego we wrześniu i stracha nie mam żadnego,wręcz jestem zadowolona,że nie mam tego właśnie stracha juz przed wizytami ginowymi

a ja w czasie ciąży byłam pod opieką pani Prof Nowakowskiej z Pregmedu. Super kobitka no i placówka extra, wszystko na miejscu
jakby Was to interesowało to tuj est konakt do niej:
PREGMED

ja też znam Nowakowską. fajna kobieta, b.dobry lekarz i fachowy. jest delikatna no i na wizycie mozna się wszystkiego od niej dowiedzieć, wypytać itd. babeczka idealnie tłumaczy. ja miałam problemy w ciąży i ona mnie z tego wyprowadziła. więc z czystym sumieniem moge polecić ja. poza nią jest jeszcze profesor Wilczyński (raz jak jej nie było on mnie przyjął). może nie tak rozmowny i serdeczny ale nie moge złego słowa o nim powiedzieć. wiem, że Nowakowska z nim pracuje w Centrum Zdrowia matki Polki

reklama
Do góry