reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ginekolog w Łodzi

reklama
A ja polecam Witolda Rogowskiego-pracuje w szpitalu im. Rydygiera (ostatnio został zastępcą ordynatora) i przyjmuje tez prywatnie. Co do dr Baradyna to trzeba się nastawić na jego specyficzne poczucie humoru, ale równiez polecam :-)

A ja chodziłam do dr. L. Gottwalda do Remedium i Salve. To jest ginekolog-onkolog, ale chodziłam do Niego "od zawsze" i nigdy się nie zawiodłam. Również ciążę poprowadził bardzo dobrze i mimo, że były ciężkie momenty, synek urodził się zdrowiutki:) Najciekawsze jest to, że Pan dr pewnie nawet gdyby Go wyrwać w środku nocy ze snu, to opowiedziałby przebieg całej mojej ciąży z pamięci:) Kolejny dzidziuś też będzie się rozwijał w moim brzusiu pod okiem dr. Gottwalda.

Czy któraś z Was wie, gdzie w Łodzi można dostać (lub kupić) po usg zdjęcie i/lub filmik? Do tej pory usg miałam robione w szpitalu, a stamtąd jedynie opis usg się dostaje. A chcielibyśmy właśnie zdjęcie Synka a może i filmik jakby się dało :).

Polecam Centrum Położnictwa i Ginekologii na Zielonej, zdjęcia na każdym USG i filmik w 3D można miec około 200zł z tego co pamiętam terminy też nie najgorsze. aha i to z filmem jest między 25, a 30 hbd

Witam
dr Dudarewicz nagrywa kazde usg, dostaniesz plytke z nagraniem badania nawet przy 'zwyklym' badaniu usg i kilka zdjec, wcale nie trzeba robic 3D czy 4D.
Zadzwon do niego (nr znajdziesz w przegladarce), ale najlepiej przed poludniem, bo nie rozmawia przez telefon gdy badania robi ;) i spytaj o cene, bedziesz wiedziec wtedy na 100%.
Polecam go serdecznie, bo to prawdziwy specjalista, dwojce moich pociech poznal plec w 12tc-nie pomylil sie :D

reklama
Do góry