reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ginekolog w Łodzi

Hej, ja mogę szczerze polecić dr Małgorzatę Perenc z Madurowicza -prowadziła moją ciążę i w życiu bym jej nie zamieniła :) Ciepła, życzliwa, zawsze ma czas dla każdego mimo że ma obłożenie. Mozna poczytać opinie o niej na "znany lekarz".

reklama
Ja moge polecic doktora Marka Jacaszka z ICZMP, prywatnie przyjmuje na ul . Nowej, wizyta 100zł. Prowazdzil moja ciaze blizaniacza. USG robi sie u innego doktora w tej samej przychodni gabinet obok, tez okej.

Hej dziewczyny.
Szukam dobrego ginekologa, kolezanka polecila mi Baradyna, ale nie byla u niego bardzo dawno i nie wie gdzie przyjmuje czy prywatnie czy nie. Byłabym wdzięczna jakbyscie dostarczyly mi takich informacji ;)
z gory dzieki ;)
Pracuje w szpitalu Rydygiera i tam go można najszybciej złapać
A przyjmował na Piotrkowskiej 100 ;)
Ma też gabinet prywatny ale nie wiem gdzie ;)

hej
Ja polecam z całego serca Pania DR Małgorzate Perenc ! obecnie Pani doktor prowadzi moją ciąże, moge zadzwonic do mniej o kazdej porze dnia i nocy jesli czuje cos niepokojacego, w gabinecie poświeca mi mnóstwo czasu, usg robi profesjolanie tak samo badania genetyczne, nie jest zdzieruska !!!! wizyta prywatnie 80zl lacznie z usg ! ostatnio pani doktor robila mi w 13 tygodniu badanie genetyczne i niestety maluszek nie odwracal sie jak trzeba , zmierzyla tylko ta faldke i cos tam jeszcze i nie wziela za to ani grosza ! naprawde SUPER babka !

a moja żona chodzi do pana dr. Nowaka. On przyjmuje w Pabianicach : lekarze, lekarz prywatny, NOWAK ZBIGNIEW Dr n.med. prywatnie Pabianice może się komuś przyda.
serdeczny i bardzo spokojny no i pracuje w szpitalu...

Ja chodzę właśnie do Zbigniewa Nowaka (w łodzi przyjmuje prywatnie na Obywatelskiej). Poleciła mi go koleżanka, u której prowadził ciążę. Na razie nie mogę na niego narzekać. Dostałam bezpłatne sierowanie na badanie krwi, moczu, grupy krwi i innych potrzebnych na poczatku ciąży. Lekarz sympatyczny i miły, jak trzeba to pokrzyczy;-) Lubi pogadać :)

Ja chodzę od początku ciąży do dr Baś-Budeckiej ,która prywatnie przyjmuje na ul. Wigury 13,a poza tym pracuje w Madurowiczu i jak narazie,a to już koniec ciąży nie mogę złego słowa powiedzieć :)Polecam!!

reklama
Hej dziewczyny.
Szukam dobrego ginekologa, kolezanka polecila mi Baradyna, ale nie byla u niego bardzo dawno i nie wie gdzie przyjmuje czy prywatnie czy nie. Byłabym wdzięczna jakbyscie dostarczyly mi takich informacji ;)
z gory dzieki ;)

Prawda Baradyn przyjmuje na Piotrkowskiej tel. 426323465 za darmo (co najmniej, żeby się do niego dostać musisz czekać około miesięca).
Tylko Ja zbytnio nie jestem z Niego zadowolona, bo wszystko szybko robi, nie tłumaczy. Uważa, chyba z założenia, że My dziewczyny wszystko już wiemy.
Mówiłam, że bardzo się żle czuje w czasie ciąży to wcale nie zlecił rzadnych dodatkowych badań.
Co się okazało później miałam nadciśnienie, hipotrofię i.t.d.
Chociarz nie które dziewczyny są z Niego zadowolone te, które mają kłopoty z potrzymaniem ciąży.

Do góry