reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ginekolog MIELEC

reklama
Moją ciążę prowadzi dr Rzeszutek. Jest bardzo miły i zawsze wszystko wytłumaczy. Jak do tej pory jestem zadowolona, nigdy nie czekałam do niego długo w kolejce bo w przychodni umawiają na godziny i szybko to idzie mnie więcej. No i zawsze można zadzwonić jakby się coś działo ;)

Ostatnia edycja:
Witam. Ja polecę pana Jachyrę. Ale faktycznie nie jeśli chcecie mieć wszelkie możliwe badania o jakich wyczytacie w sieci czy gazetkach. Prowadzi ciążę bardzo zdroworozsądkowo. W pierwszej ciąży, trochę mi to przeszkadzało, bo oczywiście przeżywałam bardzo, oczytana byłam we wszystkich najnowszych pomysłach co jeszcze można w ciąży sprawdzić.
Teraz doceniam jego przekonanie, że ciąża to całkiem naturalny proces i zamiast się doszukiwać problemów, należy się cieszyć.
Zresztą gdy podejrzenia problemów się pojawiły, oczywiście zareagował od razu. Ale bez martwienia się na zapas i doszukiwania na siłę :)

Ja polecam dr Gruszeckiego przyjmuje obok cafe kredens koło starego dworca. Prowadzi moją pierwszą ciążę. dotarłam do niego również z polecenia i nie żałuję bo jest delikatny przy badaniu i cierpliwie wyjaśnia wszelkie wątpliwości na dodatek pracuje w Mieleckim szpitalu więc to też duży plus :)

Do góry