reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ginekolog częstochowa

Rita234

Zaciekawiona BB
Witam, czy jest tu ktoś z Częstochowy kto może polecić jakiegoś ginekologa do prowadzenia ciąży? :)
Może ktoś słyszał o doktorze Zbigniew Strzelczak albo Lech Rogulski?

reklama
Wilkowski, bardzo dokładny, ale czekanie u niego w kolejce, prywatnie godzinę minimum, Nowak tez dobry

Niestety o tych dwóch nie słyszałam.
Natomiast polecanego Macieja Wilkowskiego z całego serca ODRADZAM, głupia byłam i poszłam do niego w drugiej ciąży, 8 miesięcy nerwów przed każdą wizytą, co 3 tygodnie w poczekalni aż mi żołądek ściskało ze stresu, kretyńskie teksty, głupie odzywki - nigdy więcej do niego nie wróciłam.

Nie wiem, gdzie mieszkasz, ale na Stradomiu jest Agnieszka Ściegienna-Hirszfeld, całkiem spoko babeczka.
Tomasz Strzelczyk na Wrzosowiaku, fantastyczny lekarz, nigdy takiego nie spotkałam, niestety na NFZ nie sposób się dostać, bo kolejki.
Nie polecam też Krystyny Witkowskiej, nie rozpoznała u mnie ciąży, tylko nastraszyła torbielą.

Hejka
Z obydwojgiem tych lekarzy miałam styczność w szpitalu. Szczerze powiedziawszy nie mam pojęcia jak prowadzą ciążę ale i o jednym i drugim nie mam dobrego zdania. Rogulski wybiegł nagle z gabinetu robiąc mi USG bo zapomniał czego koledze powiedzieć (nic ważnego, jakaś błahostka). Aż położna która że mną była w gabinecie była zażenowana tą sytuacją.
Z Strzelczykiem też miałam nie miłe sttuacje ale to nie dotyczy leczenia.

Za to mogę polecić z całego serca T.Strzelczyka z Wrzosowiaka. Faktycznie kolejki ma długie ale kobiety ciężarne zapisują się bez kolejki w rejestracji do specjalnego kajeciku [emoji6]
Również polecam J.Lemańskiego. Rozne opinie krążą i nim e dla mnie to naprawdę dobry lekarz który lubi swoją pracę i nie siedzi jakby za kare i interesuje sie pacjentkami.

Niestety o tych dwóch nie słyszałam.
Natomiast polecanego Macieja Wilkowskiego z całego serca ODRADZAM, głupia byłam i poszłam do niego w drugiej ciąży, 8 miesięcy nerwów przed każdą wizytą, co 3 tygodnie w poczekalni aż mi żołądek ściskało ze stresu, kretyńskie teksty, głupie odzywki - nigdy więcej do niego nie wróciłam.

Nie wiem, gdzie mieszkasz, ale na Stradomiu jest Agnieszka Ściegienna-Hirszfeld, całkiem spoko babeczka.
Tomasz Strzelczyk na Wrzosowiaku, fantastyczny lekarz, nigdy takiego nie spotkałam, niestety na NFZ nie sposób się dostać, bo kolejki.
Nie polecam też Krystyny Witkowskiej, nie rozpoznała u mnie ciąży, tylko nastraszyła torbielą.
To identycznie jak Surówka. 😠 Ja po pierwszych prenatalnych gdzie okazało się że mała jest zdrowiutka, zmieniłam tego buca. Powiedział, że mam się zastanowić nad przerwanie ciąży bo to, że prenatalne wyszły dobrze o niczym nie świadczy a podczas ostatniego usg powiedział : " rany, niestety córka". Tego samego dnia znalazłam innego lekarza w Myszkowie.

To identycznie jak Surówka. 😠 Ja po pierwszych prenatalnych gdzie okazało się że mała jest zdrowiutka, zmieniłam tego buca. Powiedział, że mam się zastanowić nad przerwanie ciąży bo to, że prenatalne wyszły dobrze o niczym nie świadczy a podczas ostatniego usg powiedział : " rany, niestety córka". Tego samego dnia znalazłam innego lekarza w Myszkowie.
Masakra.. Jak można tak nastraszyć kobietę w ciąży.. Współczuję.. Ja bym po nocach nie spała.. To rodziłaś w myszkowie?

reklama
Do góry