reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ginekolodzy-Wrocław

reklama
Witam!

Dr Zajdla nie znam ale dr Jarosław Papież odbierał poród mojej córeczki w lipcu 2005 roku i był naprawdę super, mimo tego że w tamtym czasie sam nie wiedział czy jedno z jego bliźniaków przeżyje (taki doktor z powołania przynajmniej jak dla mnie choć opinie na jego temat są różne jak o każdym lekarzu ponoć można z nim załatwic cesarke jak by się chciało za kaskę0

Jeszcze raz dziękuje dziewczyny.Ysia a powiedz mi czy dr.Papiez pracuje w szpitalu na 1 maja,tak wyczytałam tutaj na forum.I czy ma też swój gabinet prywatny,bo poki co to zapisuję sie do niego w przychodni.A pywatnie dobrze też by było od czasu do czasu pójść.Z góry dziękuję.Pozdrawiam gorąco.

ja chodze teraz do doktora papieza i polecam go z calego serca super czlowiek z jego gabinetu wychodze zawsze z usmiechem:-)
niestety nie pracuje juz na 1 maja bo zlikwidowali poloznictwo a czy przyjmuje prywatnie tego nie wiem ale po co chodzic prywatnie skoro mozna chodzic panstwowo:cool2: a naprawde ja jestem zadowolona z opieki dr papieza:-)

Dzieki.Za 2 tygodnie wybieram się własnie do dr.Papieża,zapytam czy może pracuje w innym szpitalu,mam cicha nadzieje ze tak.

ewa2500
ja też chodzę do dr Papieża i jestem z niego zadowolona ale od jakiegoś czasu nie daje mi spokoju moje ostatnie badanie usg (w 13tyg) miałam robiny pomiar tylko CRL i BPD czy to wystarczy, czy też tak miałaś?
Bo jak tak sobie czytam innych wypowiedzi to wydaje mi się, ze powinno by tego więcej.:-(

reklama
Trochę czasu minęło od waszych ostatnich postów, a ja też się wypowiem, że moim dzidziusiem też się opiekuje dr Papież i też jestem bardzo zadowolona. Ja osobiście mam bliżej na Młodych Techników (bo tam również przyjmuje). Szkoda tylko, że nie ma już szpitala na 1-go maja, gdzie pracował razem z dr Żarczyńskim. Obecnie wogóle nie przyjmuje porodów :-( Może któraś z was byłaby w stanie polecić jakiś szpital we Wrocławiu, tak na dzień dzisiejszy?

Ostatnia edycja:
Do góry