reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gębowy szał nieprzespanych nocek, czyli ząbkowanie się zaczyna !!!!!!!

reklama
i u Maksa wyszedł 4 ząbek a w miejscu górnej prawej dwójki ma już wielki bąbel:dry:
przy ząbkowaniu leją mu się potoki śliny i potoki wodnitego kataru z noska, innych objawów brak:happy:

ja czekam na następne zęby Karoliny. Jazda nieziemska. Dziś dałam jej czopka i zasnęła 20 minut temu... MEKSYK :-(

u nas te 2 górne jedynki jakoś nie dały się we znaki, zauważyłam je dopiero jak zaczęła zgrzytać zębami :szok: trochę boję się o moje piersi, ale na razie Agata jest delikatna;-)

A u nas dolne jedynki pojawily sie na poczatku grudnia.Od tej pory nic dalej nie chce sie pojawic.Gornych jedynek juz widac-sa tuz pod dziaselkami ale nie chca wyjsc i tak juz caly miesiac...Chyba swoje pierwsze urodziny Majka powita tylko dwoma zabkami :baffled:

kurcze wiecie co mojej emi na tyle juz wystaje ta gorna jedynka ze zgrzyta o nia dolnymi strasznie mi ciarki wtedy przechodza jak ona tak moze:no::-)

U nas wprawdzie już 8 zębów ale od półtora miesiąca nie wyszło nic nowego. Jak miał 7 miesięcy wyszedł mu siódmy ząb, jak 9 - ósmy i do dziś cisza :eek:
Pozdrawiam

W sobotę wypatrzyłam dziewiątego Mateosiowego zębola - górna prawa czwórka:-) , więc znam przyczynę gorszego spania w zeszłym tygodniu

reklama
u nas nadal dwa i nic nie zanosi na to, aby w najbliższym czasie miały pojawić się następne

Do góry