posłusznie donoszę, że u Piotrka chyba zaczyna się wyrzynać lewa dolna trójka. upierdliwy jest dziś do granic możłiwości. ślini się strasznie, miele ozorkiem w okolicach wrażłiwego dziąsełka. jutro na gwałtu rety kupujemy gryzaczek albo i dwa.
reklama
K
KingaP
Gość
no proszę!! 3 miesiące i ząbki? To będą pierwsze u marcowych dzieci!!!
aqua1-23
Mama Marcowa 06` Wrześniowe mamy'08
U nas to samo tylko z prawej strony. Kuba wszystko wkłada do buzi zabawki, rączki, wszystko ślini się okrutnie i biała plamka ślni na dziąsełku. Pezeraża mnie ten fakt bo młody ma tendencje do gryzienia cyca. Dziąsła zostawiają siniaki a co będzie po ząbkach??????
ANIK78
Marzec 2006 i Luty 2009
U nas też Krystianek bardzo się ślini i to już od jakiegoś tygodnia, rączki też wkłada do buzi, więc jutro biegnę po jakiś krem na dziąsełka.
aqua1-23
Mama Marcowa 06` Wrześniowe mamy'08
Ja mam nadzieje,że Kuba z tymi ząbkami jeszcze poczeka. Niech skoncentruje się na podnoszeniu główki , gaworzeniu . Boje się, że będzie gryzł po mleczarniach.
reklama
ANIK78
Marzec 2006 i Luty 2009
Ja nie chcę ząbków u Krystianka jeszcze, bo co to będzie podczas karmienia?? :-[
Jutro z rana zabawiam się w stomatologa i będę oglądać dziąsełka Krystiankowi. ;D
Jutro z rana zabawiam się w stomatologa i będę oglądać dziąsełka Krystiankowi. ;D
Podziel się: