reklama
oluniaa
Mama Juleczki 20.05.2010
Moze to bedzie wygladac dziwnie ale nie zrobiono mi zabiegu! Dlaczego? poniewaz na usg przed zabiegiem w jajeczku pokazał sie pecherzyk zoltkowy i serduszko Cuda chyba sie zdarzaja. jestem najszczesliwsza kobieta na swiecie
magdalena83
Fanka BB :)
Mam takie pytanko szpital wysyła wszystkie papiery do zakładu pracu ze pracownica urodziła dziecko?
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
pierwsze słyszę, żeby szpital wysyłał do pracodawcy papiery o urodzeniu dziecka, w jakim celu miałby to robić?
magdalena83
Dlatego pytam jak to wygląda czy to ja musze im cos wysłac zeby obliczyli od kiedy do kiedy bede na urlopie macierzyńskim?
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
ja zaniosłam sama akt wypisu ze szpitala i księgowa sama sobie wszystko policzyła co i jak
magdalena83
oki bo ja ze szpitala dostałam zaswiadczenie o tym ze przebywałam w szpitalu i o dacie porodu rozumiem ze to zaśwaidczenie mam przesłać do kadr
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
no najlepiej.
Jeśli byłaś w szpitalu dłużej niż 4 dni i jesteś ubezpieczona prywatnie, np w PZU z pracy, to należy Ci się dodatkowa kasa oprócz z tytułu urodzenia dziecka,ale to już musisz obgadać ewentualnie w PZU
pozdrawiam
Jeśli byłaś w szpitalu dłużej niż 4 dni i jesteś ubezpieczona prywatnie, np w PZU z pracy, to należy Ci się dodatkowa kasa oprócz z tytułu urodzenia dziecka,ale to już musisz obgadać ewentualnie w PZU
pozdrawiam
reklama
magdalena83
Jeszcze mam pytanko jak wygląda sprawa z rodzinnym?
Podziel się: