reklama
może w poliklinice na grobli Ci pomogą. tam są dobrzy lekarze i sprzęt. tel.: (071) 338-00-78
tel.: (071) 361-96-79 Prywatna Poliklinika "Na Grobli"
tel.: (071) 361-96-79 Prywatna Poliklinika "Na Grobli"
Ja Ci mogę polecić dra Markuszewskiego. Nie ma wprawdzie USG 3D, ale 2D bardzo dobrej klasy. U mnie wykrył ciązę pozamaciczną w 5 tygodniu i praktycznie uratował mi zycie, inny ginekolog nie zauwazył zadnej nieprawidłowości.
Terminy do niego zwykle są, ale trzeba długo posiedziec w poczekalni. Przyjmuje na Krynickiej, tel 71 336 01 57
Terminy do niego zwykle są, ale trzeba długo posiedziec w poczekalni. Przyjmuje na Krynickiej, tel 71 336 01 57
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Wczoraj byłam u lekarza podczas usg okazało się że maleństwo jets za małe jak na wiek ciąży i inne nieprawidłowości. Lekarka poleciła mi doktora Floriańskiego z Wrocławia. Tylko problem jest z tereminami.... Rejestracja dopiero od 3 stycznia, więc nie wiadomo na kiedy.... A termin porodu mam na 24 luty. Już nie mogę wytrzymać.
Czy któraś z Was może polecić dobrego patologa ciąży z usg 3d?
Polecam dr Michalika to jego strona i namairy!!
Ginekolog Tomasz Michalik - GinWeb.pl
może spróbuj w corfamedzie na kluczborskiej? byłam tam tylko raz- wczoraj, na stwierdzeniu ciąży u dr bielickiego (bardzo fajny lekarz), ale z tego co widzę na ich stronie mają jakiś super wypaśny sprzet do usg 3d i 4d. no i tam terminy wizyt przynajmniej mozna szybko załatwić, to może i z tym usg się uda. powodzenia życzę!
no i się modlę w waszej intencji.
no i się modlę w waszej intencji.
Madlein
Fanka BB :)
Ja osobiście Floriańskiego odradzam. Jeśli chodzi o wagę dziecka strasznie zaniża i straszy kobiety różnymi schizami. Mi osobiście on nie podpasował, ale tak jak piszesz niby jego oko potrafi dostrzec każde zaburzenia w rozwoju dziecka, tylko jak to możliwe skoro nawet odpowiednich wymiarów nie umie namierzyć żeby prawidłowo zbadać wagę dziecka?
Ja zawsze i wciąż będę polecać dra Barwińskiego. Nie ma co prawda usg 3D, ale zawsze pokieruje do odpowiednich specjalistów jeśli widzi jakąś nieprawidłowość.
Ja zawsze i wciąż będę polecać dra Barwińskiego. Nie ma co prawda usg 3D, ale zawsze pokieruje do odpowiednich specjalistów jeśli widzi jakąś nieprawidłowość.
Hej Nie wiem,czy już kogoś znalazłaś,ale jak nie,to może dr Pomorski? Nie wiem gdzie przyjmuje,ale generalnie pracuje na oddziale patologii na Dyrekcyjnej. Jest bardzo dobrym lekarzem,do tego miłym,pomocnym i niczego nie pomija. Jest bardzo skrupulatny i troskliwy. Jak coś,to mam do niego numer kom.
reklama
Edzia26
Fanka BB :)
Ja osobiście odradzam tą przychodnie na Krynickiej i lekarzy tak samo:/Mogę polecić dr.Fuksa.Znajoma jest położną i mi go poleciła.Też pracuje na dyrekcyjnej.
lekarz Tomasz Fuchs
Ginekolog położnik, RTG, USG, USG ginekologiczne
Miejsce pracy:
miejscowość: Wrocław, woj. dolnośląskie
rodzaj placówki: przychodnia
nazwa placówki: Centrum Mama i Ja adres: Hallera 159 / 3
kod pocztowy:
telefon kontaktowy: 0-71 785-52-00,0501 739-838
lekarz Tomasz Fuchs
Ginekolog położnik, RTG, USG, USG ginekologiczne
Miejsce pracy:
miejscowość: Wrocław, woj. dolnośląskie