Mój też tak spał jak u Gosi ale w końcu dopadło mnie zmęczenie i dla własnej wygody wzięłam go do siebie i śpi z nami ale teraz będę go oduczac bo już duży. Z córką też tak miałam a jak przyszedł czas to bez problemu zaczęła spac we własnym łóżku
reklama
Avacanda84
Zaangażowana w BB
A moja mała spi od miesiaca z nami.Moze to dla niej niewygodne ale wole miec ja przy sobie i miec na oku.(Zuzanka ma refluks i ulewa jej sie nawet pare godzin po jedzeniu i wspomne ze pare razy sie zachlysla i byla na bezdechu)
Avacanda84
Zaangażowana w BB
Wiec same widzicie z mezem musimy miec oczy w d....:-(to jest tylko chwilka.Mała ma ponad 2 miesiace a przeszlismy z nia juz wiecej niz mamuska dziecka paroletniego
Avacanda84
Zaangażowana w BB
Chodzimy czesto gesto do prywatnych lekarzy.Gastrolog,neurolog,kardiolog,chirurg,pediatra.Jest to komplet lekarzy od małej.Wszystkich zaliczamy co 2 tygodnie.I co nam mowia...to ze jest to refluks,przechodzi samo do poł a nawet roku.Oddzwiernik sam sie zamyka po tym czasie i pokarm sie juz nie cofie.Tylko nalezy do tego czasu bardzo uwazac,pilnowac małachodzic na kontrole poniewaz mala non stop jest na tabletkach(GASPRID)3xdziennie 15 min przez karmieniemnormalnie szok.Sa plusy i minusy w braniu tego.Plus to taki ze sie az tak nie ulewa i nie zwraca wszystkiego a minusy to ze moga dzialac zle na serduszko.Boshe niech sie juz to skonczy bo moje nerwy tego nie wytrzymuja juz 3 razy zaliczyla szpital biedactwo.Jest cala pokluta przez igly,kroplowki itp.A co tez masz ten problem
Podziel się: