reklama
KarolinaAnna.K
Fanka BB :)
Rodziłam na Żwirki pod koniec lutego i muszę potwierdzić, że miałam świetną położną w czasie porodu. Nie mogę na nią złego słowa powiedziećMam za sobą dwa porody cc w IMiDz (2011 i 2018), teraz rodziłam w szpitalu WUM na Żwirkach. Polecam bardzo jeden i drugi, na Żwirkach miałam też przyjemność testować patologię ciąży. Dziewczyny które rodziły naturalnie bardzo chwaliły położne, jest dużo studentek, które mocno angażują się w swoją pracę.
Czarna 36
Dlaczego?Tylko nie inflancka
Bardzo dobry szpital mają super polozne.
Ja sie tam wybieram,moja siostra tam rodziła.
Dziewczyny a powiedzcie mi jeszcze jak to jest, mój ginekolog przyjmuje w szpitalu, w którym nie chce rodzić, to co ja po prostu wybieram szpital ten, który mi odpowiada i wtedy poród przyjmuje lekarz, który jest po prostu na dyżurze tak? Czy któraś z Was też coś takiego doświadczała czy po prostu wybierała szpital tam gdzie przyjmował jej ginekolog?
monika1708
Ja rodziłam w szpitalu który sobie wybrałam. Nie patrzyłam czy mój lekarz w nim przyjmuje [emoji846]Dziewczyny a powiedzcie mi jeszcze jak to jest, mój ginekolog przyjmuje w szpitalu, w którym nie chce rodzić, to co ja po prostu wybieram szpital ten, który mi odpowiada i wtedy poród przyjmuje lekarz, który jest po prostu na dyżurze tak? Czy któraś z Was też coś takiego doświadczała czy po prostu wybierała szpital tam gdzie przyjmował jej ginekolog?
KarolinaAnna.K
Ja nie rodziłam w szpitalu, gdzie pracuje mój lekarz prowadzący (aczkolwiek czasem ma w nim dyżury). Generalnie w czasie porodu to lekarza widziałam bardzo krótko, jak wszystko jest w porządku, to porodem naturalnym zawiadują położne.Dziewczyny a powiedzcie mi jeszcze jak to jest, mój ginekolog przyjmuje w szpitalu, w którym nie chce rodzić, to co ja po prostu wybieram szpital ten, który mi odpowiada i wtedy poród przyjmuje lekarz, który jest po prostu na dyżurze tak? Czy któraś z Was też coś takiego doświadczała czy po prostu wybierała szpital tam gdzie przyjmował jej ginekolog?
R
Różyczkowa
Gość
Dwa porody w Orłowskim na Czerniakowskiej, polecam ☺Dziewczyny a powiedzcie mi jeszcze jak to jest, mój ginekolog przyjmuje w szpitalu, w którym nie chce rodzić, to co ja po prostu wybieram szpital ten, który mi odpowiada i wtedy poród przyjmuje lekarz, który jest po prostu na dyżurze tak? Czy któraś z Was też coś takiego doświadczała czy po prostu wybierała szpital tam gdzie przyjmował jej ginekolog?
Też jestem ciekawa czemu nie Inflancka? Mają dobre dość opinie....Dlaczego?
Bardzo dobry szpital mają super polozne.
Ja sie tam wybieram,moja siostra tam rodziła.
Będę wdzięczna za informacje, bo tam się miałam zamiar wybrać
reklama
Czarna 36
Ja mam Żelazną tuż tuż fajny szpital,ale czemu nikt nie powie jak ciezko tam sie dostać?Też jestem ciekawa czemu nie Inflancka? Mają dobre dość opinie....
Będę wdzięczna za informacje, bo tam się miałam zamiar wybrać
Najlepiej miec z tamtąd lekarza lub położną inaczej cienko to widzę.
W kazdym szpitalu można trafić na złą zmianę....niestety.