reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Gdzie rodzic w poznaniu

Aleksp

Fanka BB :)
Miasto
Poznań
Drogie mamy i tatusiowie.
Wszelkie wskazówki dot wyboru szpitala w Poznaniu beda pomocne.
Bardzo prosze o informacje.

reklama
Witam .Ja całą moją 4 rodziłam w Raszeji i byłam bardzo zadowolona. Na przełomie tylu lat porodówka i położnictwo pięknie wyremontowane. Położne anioły a lekarze to zależy jak sie trafi.

aleksp moje zdanie już znasz, ale mogę nieco rozwinąć :-D no więc św.rodziny. położne super. po porodzie bardzo dużo pomagają. lekarz chyba tylko jeden mega nieciekawy, a reszta ok. ja przy porodzie to nie zostawałam prawie w ogóle bez położnej (mąż też był ze mną).
ale jeżeli są jakiekolwiek problemy czy jest poród przedwczesny to wtedy jednak Polna bo tam jest najlepszy sprzęt. tyle, że na Polnej podobno nie ma za bardzo co liczyć na pomoc po porodzie - tak mi opowiadały osoby co tam rodziły.

Aleksp, ja wprawdzie w Poznaniu nie rodzilam, ale polecam stronkę Gdzie rodzić - Strona główna stworzoną przez Fundację Rodzic po Ludzku. Można na niej znaleźć sporo informacji o porodówkach w całej Polsce i do tego porównać odsetek cesarek, nacięć krocza, znieczulania dolargnem, jak i możliwość porodu z zzo.

W którym tygodniu ciąży jesteś? Zapraszam na mojego bloga Szczęśliwa ciąża na którym dzielę się pomocnymi poradami ze szkoły rodzenia....

Do góry