reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gazy u niemowlaka

Mamusie pisze do Was bo już nie mam siły. Jestem mama prawie 3 miesięcznego chłopca. W 3 tygodniu zaczęły nam się wzdęcia i męczą one małego aż do dzisiaj. Stosowalismy już różne kropelki do tego priobiotyk, nawet syrop.na recepte Debridat, codzienne pasaże, podkurczanie nóżek ale nic nie dziala. Mały po prostu nie umie i nie puszcza baczkow. Cały dzień to dla mnie i dla niego męczarnia. Jedynie ulgę przynosi mu jak polezy na brzuszku ale baczki i tak nie idą. Robiliśmy wszystkie badania, wszystko jest w porządku tylko na usg wyszło że ma dużo gazów. Wyjście na spacer nie wchodzi w grę bo jest jeden wielki krzyk. I tak jestem uwięziona w domu przez dwa miesiące. Czy któraś z Was miała taką.sytuacje jak moja? Pocieszcie proszę:(
A probowaliście może Delicol/Kolzym ?

reklama
Odbijasz go po karmieniu ? Ja mojego odbijalam jak widziałam że jadł lapczywie. Do tego dawalam delicol i bobotic.
Młody potrafił dawać czadu całymi dniami. Ciągle chciał na ręce.

Pomogło nam chustowanie i dużo lepiej mu się spało na mnie. A że bobo tak szybko rosną to jak nie pozwolić się wytulic na mamie [emoji7]

Życzę dużo cierpliwości. Mój ma 11 mc dalej się cycujemy
A brzuszkowa masakra minęła ok 6 mc

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Dobry probiotyk typu Dicoflor właśnie albo Biogaia, a w stanach niepokoju Viburcol. Doraźnie dawlismy córce jeszcze espimisan.

reklama
Do góry