reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria zdjecia nasze testy ciazowe i nasze brzuszki

reklama
Marta87 piękne zaokrąglenie, piłeczka pomalutku rośnie...

Szylwias super zgrabniutki brzusio nie wierzę w te kilogramy, chyba w stopach:D

Indziorka ślicznie piłeczka wysstartowała, nóżki szczupaki:)

Emilia pięknie, stopniowo przybiera, ślicznie nawilżony brzuś:)

Cluee piłeczka coraz bardziej wyraźna, ja już nie mam sił na takie zadzieranie nóżek:)

Afja no pileczka jak talala, ładnie wystartowala...

A oto mój z dzisiaj :-) czy Wam też już ciężko buty zawiązać? :-D

28 tydz..jpg

biłka a dlaczego? wyskakuje jakiś komunikat? może plik za duży? a jak wstawiasz? napisz to pomożemy chociaż ja też orłem informatycznym nie jestem ale damy radę ;-) ja nie mogę wrzucić zdjęcia z 3d bo robiłam prtSc i w paint otwierałam a później nie mam jak dodać :-(

reklama
Do góry