reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria zdjecia nasze testy ciazowe i nasze brzuszki

Martinek piękny brzuszek:)))
Emilia no rzeczywiście widać różnice i to najbardziej pomiedzy tym z 27 a 31:tak:
Flamadka super brzuszek, fajnie że normalne jeansy możesz założyć, ja już chyba ze 3 miesiące się nie mieszcze w normalne spodnie:baffled:
Muuuum to be fajny brzucholek i pępek tez już chyba ci zazyna wystawać:-)

reklama
Jakie sliczne wszystkie brzuszki, juz naprawde sa spore te nasze pileczki, rosna teraz jak szalone, dziewczynki przepieknie wygladacie!!! Ja tez musze fotke zrobic :-)

Szylwias - zgraabnioszek, płaścioszek, tak bym to określiła szczupaczku...

Czarni - piękny serduszkowy skarbuś i jak ładnie naoliwiony:)

Marta87 wcale nie jest wielki, a pokaźna śliczna piłeczka, piesio też słodziaczek...

Martinek piękny, okrągły brzusiolek.....

Emilia M, cudnie widać różnicę, ślicznie rośnie i tez tak fajnie natłuszczony....

Flamandko dzidzia sobie wije gniazdko, taki jest wymiarowy, nie jak piłeczka, tylko tak bardzo stopniowo od góry rośnie....

Mmmum to be - fajny brzusiolek, rośnie sobie pięknie

Aninek to czekamy na focjencję:)

A to kochane mój z dzisiaj...+6kg na plusie i 96 w obwodzie brzucholka...

23s9aw2.jpg

Śliczne nasze brzusie :-)
Milusia nie rozumiem jak naoliwiony?
Chodzi ci o smarowanie? Nie to tylko światło mój brzuszek jest naturalny :-D za bardzo leniwia jestem na kosmetyki a tym bardziej oliwki :-D

reklama
Do góry