reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria zdjecia nasze testy ciazowe i nasze brzuszki

reklama
I mój z dzisiaj... :)

Snapshot_20120927_3.jpg

Green no to czekamy słońce:)

Gizmowa Twój brzusio istna piłeczka, zgrabnioszek, na początku wydawał się jakiś taki duży, a teraz to wszystkie bardziej dobijamy do Ciebie....zazdroszczę tych dżinów, kurde mnie by wszystko uwierało, no chyba że bym kupiła typowe ciążówki....

Brzuszek mam wysoko, dlatego jeansy są ok. :)
Mam 17cm na plusie od początku, ale wydaje mi się, że teraz bardziej hm kształtów nabiera niż rośnie. :)

Zgrabniutkie dzeiwczyny jestescie :)

Milusia widze ze pepek juz na calego wyskoczyl, moj tez wylazl juz na dobre.. niewiem czy ty tez tak masz ale moj pepek jakis na dotyk nadwrazliwy, nie cierpie jak mi sie ciuchy ocieraja o niego algo jak maz dla zartu mi palucha tam pakuje ;-)

Dotka niezle z tymi naszymi corciami, ciekawe czy urodza sie w ten sam dzien :) Anders moj 4 dni przed terminem sie urodzil i mowia ze drugie dziecko szybciej wiec zobaczymy. Brzuszki faktycznie mamy podobnej wielkosci i ksztaltu :-D

reklama
Afja masz śliczny, maleńki brzusio, prawidłowy, zgrabniusi....

Emilia ja w pierwszej ciąży długo skrywałam pępuch, wyskoczył dopiero pod koniec ciązy, w tej od początku mam antenkę i faktycznie jak nie nakremuję porządnie brzucha to mam zaraz czerwony i bardzo podrażniony....

Do góry