reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria zdjecia nasze testy ciazowe i nasze brzuszki

Niebieska no śliczna już kuleczka się zrobiła:) możesz w kasie pierwszeństwa stać jak nic...

Kobietki mój brzunio wieczorkiem jest naprawdę sporo większy....

reklama
P6080223.JPG

Ostatnia edycja:
Ale macie fajne już te brzuszki:) U mnie w sumie tylko wieczorem coś widać a tak to nie bardzo, jeszcze żadnych ciążowych ubrań nie noszę.

czarni takie chude nóżki i szok że taki brzuch, naprawde jest spory ( nie gniewaj sie :sorry:) miejmy nadzieje ze się zatrzyma w połowe bo jak tak dalej pójdzie to nie wiem co to będzie w grudniu hehehe:-D
ale często tak jest ze kobiety długo nie mają nic a potem nagle wywala wielki bebzon, albo od poczatku rosnie szybko a potem jakos ustaje i do konca nie wypycha juz tak :tak:

reklama
Do góry