reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria zdjecia nasze testy ciazowe i nasze brzuszki

reklama
Flamandko wrzuć zdjęcie prosto z komputerka, bo jak się wklei pierwszego linka to widać cały Twój albumik, lepiej zachować prywatność na forum ogólnym bo różne trolle łażą...
brzunio śliczny, już taki pokażny..

9 tydz.JPGZobacz załącznik 478821

brzuszek 9 tydz

Przedstawiam mojego okruszka sprzed tygodnia w 9tc. Niestety nie miałam czasu wcześniej się pochwalić.

Piękne macie brzuszki i zdjęcia maluszków. Mój brzuch jeszcze jest za mały na wstawianie zdjęć :)

No to moje 12 tygodniowe ;) zdj zawsze robioe rano na czczo bo potem to brzuch juz jest wiekszy :p a to nie o taki brzuch chodzi po jedzeniu

9-12a.jpg

reklama
dotka piękny brzusio! Niesamowite, że tak się zmienił w 3 tygodnie... A u mnie dalej nic oprócz zaokrąglonego podbrzusza, które wyczuwam ręką, a w lustrze nic...

Do góry