reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Galeria Zdjec Naszych Pociech

reklama
a dla mnie sie roznia cory wisni:tak::tak::tak:
a Pati jak zobaczylam to jakby widziala moja Werke
hehe taki nosek zadarty pyzata tylko moja ma uszka octajace :-)

Kasiad, ja właśnie też nad tym się zastanawiałam...czy np. dzieci niektórych narodowości nie gaworzą bardziej piskliwie, albo krzycząc- niektóre języki przecież tak brzmią. Trzeba by kiedyś na YOUTUBIE poszukać gaworzeń takich malców...
Wiśnia, moim zdaniem dziewczynki są identyczne!! A jakie ładne!!
Oliweczka, ta Twoja córa jest taka delikatna...

Wiśnia: ślicznie Ci Pati podrosła, bardz się zmieniła odkąd pokazywałaś nam jej ostatnie zdjęcie :-) Też mi się wydaje, że obie córcie do siebie podobne.

Oliwieczka: ale fajnie Wam się udało uchwycić jak Zosia opiera się na rączce, wygląda jakby już naprawdę tak potrafiła, super zdjęcie! :tak:

Ja obiecałam że pokażę Wam nasz nowy wózek, więc wklejam fotki, co prawda zrobione na razie w domku bo jakoś ostatnio przegapiłam spacerek i nie wzięłam aparatu ze sobą :wściekła/y:
1.jpg

2.jpg

3.jpg

i na koniec Milusia dzisiaj rano:
8.jpg

Joasiek, bardzo fajnie Milenka się prezentuje w wózku, a skoro Ci się go do tego dobrze prowadzi to naprawdę udany zakup :tak:
Zauważyłam, że Milenka lubi zawadiacko pokazywać języczek :-p

reklama
Oliwieczka: kosz nie jest duży, powiedziałabym raczej że średni. No i dostęp do niego jest tylko jak oparcie jest wyżej niż w tej pozycji co na zdjęciach. Ja w tym koszu wożę ze sobą folię przeciwdeszczową, okrycie na nóżki i dopięcie do tyłu budki. I jak mam te rzeczy w koszu to nie przeszkadzają one przy składaniu wózka.

Do góry