reklama
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Oliwka to urodzona modelka i artystka Śliczna z niej dziewczynka i faktycznie wygląda na sporo starszą;-) Kreacja balowa iście królewska, a i włos widzę zrobiony Naprawdę świetne fotki!
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
widze ze zdjecia z imy i wiosny, wiesz Kasiad wlasnie poszukiwalam takiej czapki dla Zochny
MYsia ja nie wiedzialam ze ty w ciązy ! wow gratulacje
Dawno dziaciakow nie widzialam jak sie zmienily !
Wolfia twoch chłopaków bym nie poznała!
Gosia jak twoj synek rośnie...oj dawno mnie tu nie było :/
kurcze nie pamietam jak wstawialam zdjecia !
MYsia ja nie wiedzialam ze ty w ciązy ! wow gratulacje
Dawno dziaciakow nie widzialam jak sie zmienily !
Wolfia twoch chłopaków bym nie poznała!
Gosia jak twoj synek rośnie...oj dawno mnie tu nie było :/
kurcze nie pamietam jak wstawialam zdjecia !
Oliwieczka
Oliwieczka
wlasnie juz nie widze :/
reklama
Witajcie dziewczyny! Ciekawe czy nas jeszcze pamiętacie?:-)Byłam ciekawa czy nasze lutowe forum dalej funkcjonuje. Super, że dalej się tu udzielacie. Ja niestety nie mam na to czasuWstyd się przyznać ale nawet ciężko mi było przypomnieć sobie mój login i hasło do forum...Ale udało się. Dzieciaki rosną jak na drożdżach!!
Tu kilka zdjęć Tosi i Ignasia. Ignaś ma już 16 m-cy, już swobodnie chodzi sam, ma zupełnie inny charakter niż Tosia-jest spokojniejszy. Chodzi do żłobka, Tosia do przedszkola. Póki co raczej nie potrafią się jeszcze bawić razem. Ale nie mam co narzekać. Jest dobrze.:-)Pozdrawiamy wszystkie i wszystkich!!!
Tu kilka zdjęć Tosi i Ignasia. Ignaś ma już 16 m-cy, już swobodnie chodzi sam, ma zupełnie inny charakter niż Tosia-jest spokojniejszy. Chodzi do żłobka, Tosia do przedszkola. Póki co raczej nie potrafią się jeszcze bawić razem. Ale nie mam co narzekać. Jest dobrze.:-)Pozdrawiamy wszystkie i wszystkich!!!
Załączniki