reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria Zdjec Naszych Pociech

reklama
nie no teraz jestem posikana ze śmiechu.
super fotki.
Oli,ale ma zdolna siostrę,super wyglada.
Jenni rozwaliła mnie na łopatki,kobieta rządzi,he,he,

oo prosze, fajnie:-) nie wiem czy uda nam sie tam zajrzec, no ale zobaczymy.
a skąd ona tam??
Kiedyś jakaś babka z firmy: Studio MB szukała dziewczyn w plastyku na taką akcję w markecie u nas w Bydgoszczy, zaprosiła chętne na rozmowę, dziewczyny musiały namalować kilka buziek w ramach testu i Paulina z jedną koleżanką się załapały. Po akcji pani zapłaciła oprócz umówionej zapłaty jeszcze premię i powiedziała Paulinie, że na tego typu akcje ma zapewnioną pracę, jeśli będzie chętna. Tak więc od czasu do czasu Paulina zatrudniana jest na umowę o dzieło, w Poznianiu w Plazie jest już drugi raz, tylko wcześniej Wam nie pisałam.

wow ale masz coreczki podobne do siebie i do Ciebie IRTASIA! A Jenni mala szefowa w zwiazlku!!

OLI taka juz dorosla panienka no i piekne makijaze ma!

Dawno mnie tu nie bylo ;)

Ale Wam pociechy urosly nie ma co :)

A tu Anastazja na przedsztawieniu w przedszkolu ;) z okazji Dnia Mamy i Taty:

Załączniki

• DSC09599.jpg
    DSC09599.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 61
reklama
Do góry