rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
oo prosze, fajnie:-) nie wiem czy uda nam sie tam zajrzec, no ale zobaczymy.
a skąd ona tam??
a skąd ona tam??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kiedyś jakaś babka z firmy: Studio MB szukała dziewczyn w plastyku na taką akcję w markecie u nas w Bydgoszczy, zaprosiła chętne na rozmowę, dziewczyny musiały namalować kilka buziek w ramach testu i Paulina z jedną koleżanką się załapały. Po akcji pani zapłaciła oprócz umówionej zapłaty jeszcze premię i powiedziała Paulinie, że na tego typu akcje ma zapewnioną pracę, jeśli będzie chętna. Tak więc od czasu do czasu Paulina zatrudniana jest na umowę o dzieło, w Poznianiu w Plazie jest już drugi raz, tylko wcześniej Wam nie pisałam.oo prosze, fajnie:-) nie wiem czy uda nam sie tam zajrzec, no ale zobaczymy.
a skąd ona tam??