reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Zdjec Naszych Pociech

reklama
Irtasia.. świetne zdjęcie Jenni z kotem:szok::-):-D Mała łobuzica:-)
Zdjęcie chyba już archiwalne, bo obecnie koty obchodzą Jenni z daleka?:laugh2:

Jenni to prawdziwy promyczek taka wesolutka i pocieszna.

irtasiu ja poproszę o cześciej pokazwanie Twojego urwisa bo obrazu mam mega humor.

Irtasia, super zdjęcia Jenni, buzia uśmiechnięta od ucha do ucha :-D A czy ja dobrze widzę, że loczki Jenni się prostują :confused: Bo u Oliwki już po kręconych końcówkach zostało wspomnienie.

Śliczne dziewczynki z Oliwki i Jenni:-):tak: Jednak temperamenty widać, że mają różne;-)
Tak tylko Ci się wydaje WolfiA, że takie różne. Oli wcale nie jest taka spokojna, jak kiedyś była. Potrafi nieźle poszaleć :shocked2::tak:

zdjęcie Oliwki superowe:tak: i to przerobione przez photoshopa też:tak: ciekawy efekt wyszedł

Jenni boska po prostu :-D:-D dawno jej nie widzielismy. ona wciąż taka rozesmiana jak zawsze:-D śliczne ma te włoski:tak:

reklama
Irtasia, super zdjęcia Jenni, buzia uśmiechnięta od ucha do ucha :-D A czy ja dobrze widzę, że loczki Jenni się prostują :confused: Bo u Oliwki już po kręconych końcówkach zostało wspomnienie.
Jenni wloski sie wytarla po bokach jak i na grzywce ja jej wlosow nie scinalam i teraz ma jak moja mlodsza siostra po bokach prosciejsze a tyl krecony zrobie jej zdjecie to wstawie

Do góry