reklama
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
DzisiejszeIrtasia.. świetne zdjęcie Jenni z kotem:-) Mała łobuzica:-)
Zdjęcie chyba już archiwalne, bo obecnie koty obchodzą Jenni z daleka?
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Śliczne dziewczynki z Oliwki i Jenni:-) Jednak temperamenty widać, że mają różne;-)
Irtasia, super zdjęcia Jenni, buzia uśmiechnięta od ucha do ucha A czy ja dobrze widzę, że loczki Jenni się prostują Bo u Oliwki już po kręconych końcówkach zostało wspomnienie.
Tak tylko Ci się wydaje WolfiA, że takie różne. Oli wcale nie jest taka spokojna, jak kiedyś była. Potrafi nieźle poszalećŚliczne dziewczynki z Oliwki i Jenni:-) Jednak temperamenty widać, że mają różne;-)
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
zdjęcie Oliwki superowe i to przerobione przez photoshopa też ciekawy efekt wyszedł
Jenni boska po prostu dawno jej nie widzielismy. ona wciąż taka rozesmiana jak zawsze śliczne ma te włoski
Jenni boska po prostu dawno jej nie widzielismy. ona wciąż taka rozesmiana jak zawsze śliczne ma te włoski
reklama
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Jenni wloski sie wytarla po bokach jak i na grzywce ja jej wlosow nie scinalam i teraz ma jak moja mlodsza siostra po bokach prosciejsze a tyl krecony zrobie jej zdjecie to wstawieIrtasia, super zdjęcia Jenni, buzia uśmiechnięta od ucha do ucha A czy ja dobrze widzę, że loczki Jenni się prostują Bo u Oliwki już po kręconych końcówkach zostało wspomnienie.