reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Zdjec Naszych Pociech

Ale Szymek się zmienił nie do poznania :szok:
A Kondzio wcale nie wygląda jak dziewczynka :no: włosy długie, ale buźka chłopaka.
Obaj chłopaki przystojniaki :tak:

A to zdjęcia z dziejszej zabawy na placu zabaw:

reklama
Faktycznie Oliwka super wygląda w tej sukieneczce i zwiazanych włoskach:tak:.Chyba nigdy jej nie widzialam w takiej fryzurce,a naprawde bardzo Oli w niej do twarzy:tak:.

Ale Szymcio duzy....:)
Kondzio naprawde jak sliczna dziewczynka wyglada...hihih.....widze ze zabawa super....
Oliwcia jaka odstrzelona ...nono....slicznie

Kasiu, jakie fajne zdjecia Oliwki. Bardzo ladnie wyglada w tak zwiazanych wlosach. Podoba mi sie jej wyraz twarzy na ostatnim zdjeciu :-)

Nuśka jakie fantastyczne zdjęcia Julki z roweru!Po prostu cudo!:tak::-)
Konradek wędrujący po głębokich kałużach tez wygląda świetnie:tak:I te jego długie włoski....Ekstra:tak::-)
I jaki slodki Szymek w ogrodzie:tak:
A Oliwce bardzo ładnie w nowej fryzurze:tak:

Dziękujemy za miłe słowa. Sukienkę kupiłam Oliwce w komisie za 7 zł.
Co do fryzury, to od niedawna tak Oliwkę czeszę, bo wcześniej nie chciały się wszystkie włosy chwycić, dlatego robiłam jej wcześniej wyżej kitkę tylko z części włosów. Teraz się jakoś chwycą, ale i tak po połowie dnia wyślizgują się po kolei z gumki.

A poniżej wklejam zdjęcia z działki moich rodziców z wczoraj:

na mostku

na motorku

z babcią

z dziadkiem

siostry

mała modelka

uśmiech proszę :)

reklama
Kasiu, jaka sliczna dzialke maja Twoi rodzice. :szok: Fajnie zrobiony stawek z mostkiem.Bardzo mi sie podoba. Bardzo podobaja mi sie zdjecia z dziadkami i z siostra. Oliwka z okularami pozuje jak modelka.

Do góry