reklama
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
Oliwka superancko wyglada w takiej fryzurce:-) no i sukienka boska
Kondzio widać zadowolony z zabawy w kałuzy musiało faktycznie dobrze u was popadać tycia
Kondzio widać zadowolony z zabawy w kałuzy musiało faktycznie dobrze u was popadać tycia
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Kasiu, jakie fajne zdjecia Oliwki. Bardzo ladnie wyglada w tak zwiazanych wlosach. Podoba mi sie jej wyraz twarzy na ostatnim zdjeciu :-)
madzix
Fanka BB :)
Nuśka jakie fantastyczne zdjęcia Julki z roweru!Po prostu cudo!:-)
Konradek wędrujący po głębokich kałużach tez wygląda świetnieI te jego długie włoski....Ekstra:-)
I jaki slodki Szymek w ogrodzie
A Oliwce bardzo ładnie w nowej fryzurze
Konradek wędrujący po głębokich kałużach tez wygląda świetnieI te jego długie włoski....Ekstra:-)
I jaki slodki Szymek w ogrodzie
A Oliwce bardzo ładnie w nowej fryzurze
Dziękujemy za miłe słowa. Sukienkę kupiłam Oliwce w komisie za 7 zł.
Co do fryzury, to od niedawna tak Oliwkę czeszę, bo wcześniej nie chciały się wszystkie włosy chwycić, dlatego robiłam jej wcześniej wyżej kitkę tylko z części włosów. Teraz się jakoś chwycą, ale i tak po połowie dnia wyślizgują się po kolei z gumki.
A poniżej wklejam zdjęcia z działki moich rodziców z wczoraj:
na mostku
na motorku
z babcią
z dziadkiem
siostry
mała modelka
uśmiech proszę
Co do fryzury, to od niedawna tak Oliwkę czeszę, bo wcześniej nie chciały się wszystkie włosy chwycić, dlatego robiłam jej wcześniej wyżej kitkę tylko z części włosów. Teraz się jakoś chwycą, ale i tak po połowie dnia wyślizgują się po kolei z gumki.
A poniżej wklejam zdjęcia z działki moich rodziców z wczoraj:
na mostku
na motorku
z babcią
z dziadkiem
siostry
mała modelka
uśmiech proszę
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
ale te dzieciaki nam rosną coraz piękniejsze
reklama
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Kasiu, jaka sliczna dzialke maja Twoi rodzice. Fajnie zrobiony stawek z mostkiem.Bardzo mi sie podoba. Bardzo podobaja mi sie zdjecia z dziadkami i z siostra. Oliwka z okularami pozuje jak modelka.