reklama
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Nastka słodziutka:-)
Jenny jak z bajki wyglada!:-)
Oliwieczka
Nastka słodziutka:-) a Ty Kinia widze ze masz zamiłowanie do motorów ;-)
karola-04
nie dziękuj tylko rób masę zdjęć, aż serce się kroji, że jak podrośnie to pewnie jak każda będzie coś z nimi robić buuuuuuDziekujemy wszystkim za mile slowa:-)
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
Hubek ze swoim kumplem Maćkiem na przedstawieniu Bocian i Żabka:-)
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Kinia fajna fotka na motorze Od razu mi się mój brat przypomniał - miłośnik motorów Nastusia śliczna i urocza dziewczynka:-)
Jenni ze swoimi bombowymi lokami przecudna Ach wesołka nasza mała Irtasiu a nie masz problemów z czesaniem tych jej kręciołków Bo moja mama to się umęczyła z moim długimi, ale dużo mniej kręconymi włoskami jak byłam mała
Rosmerta ale świetna fotka z przedstawienia Hubek jaki zainteresowany i zapatrzony w coś;-) A ten kumpel Maciek to chyba trochę starszy od Hubka
Jenni ze swoimi bombowymi lokami przecudna Ach wesołka nasza mała Irtasiu a nie masz problemów z czesaniem tych jej kręciołków Bo moja mama to się umęczyła z moim długimi, ale dużo mniej kręconymi włoskami jak byłam mała
Rosmerta ale świetna fotka z przedstawienia Hubek jaki zainteresowany i zapatrzony w coś;-) A ten kumpel Maciek to chyba trochę starszy od Hubka
reklama
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
A ten kumpel Maciek to chyba trochę starszy od Hubka
Miedzy Hubkiem a Maćkiem są tylko 4 miesiące róznicy, ale za to prawie 7kg róznicy w wadze....