reklama
susumali
mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
no super OLI szczesliwa i WIDAC ZE LUBI obiektyw!!!!!!!:-)Ale Oli zadowolona az milo popatrzec
Na obietyw to ona w ogóle nie zwracała uwagi, strasznie ciężko mi było jej zrobić zdjęcia, bo patrzeć na mnie nie chciała, ja ją wołałam a ona nic! Tak była zajęta zabawą Tylko 1/4 zdjęć nadaje się do albumu, bo na większości to głowę na odwróconą lub cała stoi tyłemno super OLI szczesliwa i WIDAC ZE LUBI obiektyw!!!!!!!:-)
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
super zdjęcia Kasiad Oliwka jaka szczęsliwa:-) fajne miejsce widać:-)
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
jaka podekscytowana Oliwka:-)
a ja sie boje wsadzac zosie do tych kulek ze ją zgniotą bo z niej taka kruszyna;-)
a ja sie boje wsadzac zosie do tych kulek ze ją zgniotą bo z niej taka kruszyna;-)
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
jaka podekscytowana Oliwka:-)
Kuba sam wskakuje z okrzykiem "też chcie"
A Oliwka urocza i taka duża dziewuszka.
Jak ja moglam ominac Zosienke i Tosie
Obie dziewczynki sliczne....Zosia ma naprawde niesamowicie dlugie wloski....
Martula a Ty pokazuj sie tu u nas czesciej.....czekamy na wiadomosci co u Was slychac.....a Ty sie tylko pojawiasz i znikasz:-(
Oliwcia widac starsznie zadowolona.....moze rzeczywiscie dbre miejsce na spotkanie by byloTylko czy bede miala czas, a maz checi....A tak bym chciala wkoncu........
Obie dziewczynki sliczne....Zosia ma naprawde niesamowicie dlugie wloski....
Martula a Ty pokazuj sie tu u nas czesciej.....czekamy na wiadomosci co u Was slychac.....a Ty sie tylko pojawiasz i znikasz:-(
Oliwcia widac starsznie zadowolona.....moze rzeczywiscie dbre miejsce na spotkanie by byloTylko czy bede miala czas, a maz checi....A tak bym chciala wkoncu........
reklama