reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria Zdjec Naszych Pociech

reklama
Dziękujemy, a kiteczki to bardzo wygodna fryzura, zwłaszcza, gdy zapuszczamy grzywkę. Ale czasem Oliwka sobie pozciąga wszystkie spinki i gumki i muszę ją jeszcze raz czesać :dry: A poniżej Oli w kiteczkach w gumkach z wieeelkimi ozdobami (mój tata kupił je Oliwce w Niemczech).

Załączniki

• Oli 23,5 miesiąca.jpg
    Oli 23,5 miesiąca.jpg
    24,3 KB · Wyświetleń: 28
Jenni jaka roześmiana na tych saneczkach:tak: Odżyła Bidulka:tak: Nie powiedziałabym, że jeszcze chwilkę temu w szpitalu była:sorry: No i uroczy widok padniętej trójki:tak: Tak sobie pomyślałam, co będę czuła jak swoją dwójkę taką zobaczę kiedyś:sorry:

Oliwka jak słodko zasnęła w krzesełku;-) Ja nie pamiętam, żeby mojemu się coś takiego kiedykolwiek udało:-p Poza tym super wygląda w kiteczkach i całym osprzęcie do włosków:tak: Taka już duża i poważna się robi z niej Dziewczynka:tak:

jako że mam w końcu aparat mogę Wam pokazać laski

Załączniki

• izunia.jpg
    izunia.jpg
    32,8 KB · Wyświetleń: 24
  • Pysia.jpg
    Pysia.jpg
    30,6 KB · Wyświetleń: 22
  • laski2.jpg
    laski2.jpg
    29,2 KB · Wyświetleń: 23
  • laski.jpg