reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria Zdjec Naszych Pociech

wszystkie fotki i dzieci cudowne..

i aż mi sie smutaśno zrobiło, bo zdałam sobie sprawę, że Filip przez tą moja prace od ponad miesiąca nie miał zrobionego zdjecia...:-(

reklama
Mysia,my mielismy remont i Konrad nie miał dłuzej...Nie bierz tak wszystkiego do Ciebie,bo Ci psychika siadzie:-(

Mysia tak jak pisze Tycia musisz się trochę zdystansować do niektórych rzeczy, bo nie pociągniesz za długo z takim nastawieniem:sorry2: Swoją drogą powodzenia w rozwiązaniu sytuacji:tak:

Jak tak oglądam te zdjęcia to widzę jak wszystkie Maluszki dorośleją i są przeurocze:-):tak:

Hubek to wygląda na bardzo grzecznego chłopczyka :tak:
A Emi na kokietkę :-D Śliczną ma czapeczkę.

A ja zostawiłam Oliwkę w krzesełku jedzącą kaszkę na kilka minut i poszłam naczynia wymieniać do kuchni i jak weszłam do pokoju Oli mi oznajmiła, że się myje :baffled: po tym jej myciu kąpiel była niezbędna :dry:

reklama
Do góry