reklama
agusia9915
Matka wariatka
ONALEBANIA
ON:NA DOBRE I NA ZłE BADZ KRYMINALNI
WIECEJ NIE ZNAM SERIALI
a tak wogole to myslalam ze to jedna ze sióst zespołu SISTARS
ON:NA DOBRE I NA ZłE BADZ KRYMINALNI
WIECEJ NIE ZNAM SERIALI
a tak wogole to myslalam ze to jedna ze sióst zespołu SISTARS
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
A właśnie że oboje wystąpili w Na Wspólnej Ale daaaaawno temu... Mariusz grał tam księdza w którym zakochała się Gabrysia (ta co w barze pracowała ale ju nie pracuje bo ją z serialu wywalili ) a Kama grała Wandę, kolezankę Marty, którą Marta poznała jak została zgwałcona.
W Magdzie M. Mariusz gra Bartosika - gościa który bije żonę Martę (Magda w ostatnim odcinku podjęła się prowadzić jej sprawę rozwodową). W Na dobre i na złe Mariusz faktycznie grał dziennikarza - szefa byłego chłopaka Leny Poza tym jeszcze w wielu innych grali, on na pewno w Plebanii leśniczego, Klan, Egzamin z życia, Samo życie, Sfora, Kopciuszek, Pensjonat pod Różą, Mamuśki, Apetyt na miłość... ale ja tych seriali nie oglądam, więc nie wiem dokładnie które grało kogo w jakim serialu Na codzień grają w Teatrach w Łodzi.
A z tym Mariuszem to jest tak, że od dawien dawna on jest najlepszym kumplem Jacka. A z kolei młodszy brat Mariusza był moim najlepszym kumplem i w ten sposób ja poznałam mojego Jacka
W Magdzie M. Mariusz gra Bartosika - gościa który bije żonę Martę (Magda w ostatnim odcinku podjęła się prowadzić jej sprawę rozwodową). W Na dobre i na złe Mariusz faktycznie grał dziennikarza - szefa byłego chłopaka Leny Poza tym jeszcze w wielu innych grali, on na pewno w Plebanii leśniczego, Klan, Egzamin z życia, Samo życie, Sfora, Kopciuszek, Pensjonat pod Różą, Mamuśki, Apetyt na miłość... ale ja tych seriali nie oglądam, więc nie wiem dokładnie które grało kogo w jakim serialu Na codzień grają w Teatrach w Łodzi.
A z tym Mariuszem to jest tak, że od dawien dawna on jest najlepszym kumplem Jacka. A z kolei młodszy brat Mariusza był moim najlepszym kumplem i w ten sposób ja poznałam mojego Jacka
agusia9915
Matka wariatka
ty to masz towarzystwo MARIUSZ I KAMA obok i KORA na górze
reklama
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Tja.. dobrze że ta Kora to jeszcze albo nie zaczęła na dobre bywać, albo bywa rzadko, bo podłogę jej tak spier***** że nie dość, że każdy krok u niej słyszę, to słysze rozmowy, pluskanie w wannie, skrzypienie szafy i inne ciekawe dźwięki Widziałam ją na razie tylko 2 razy jak wynosiła pieska na spacerek (to chyba jakaś zmutowana rasa która na własnych nogach nie potrafi chodzić? )