reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Zdjec Naszych Pociech

ja niestety nie mam tel polskiej w domu, wiec w konkursie nie wezme udzial...ale ten gosciu na aktora mi wyglada...

reklama
Joasiek ja bym stawiala na serial"na dobre i na zle" tak mi sie wydaje ze Go tam widzialam w jakis odcinkach<dziennikarza gra chyba:baffled: >
a ta babka to nie wiem :confused: ale twarz znana

ONA:pLEBANIA
ON:NA DOBRE I NA ZłE BADZ KRYMINALNI
WIECEJ NIE ZNAM :-pSERIALI

a tak wogole to myslalam ze to jedna ze sióst zespołu SISTARS

Agusia: ja też myślałam, że to sistars:-D Ale myśle: Nie, pewnie mnie wyśmieją:zawstydzona/y:i nie pisałam hahaha! Może to rzeczywiście kryminalni albo Oficerowie:confused:

Ja bym bardziej postawiła na serial "Na Wsólnej":tak:bo raczej w Magdzie M i nie widziałam,chyba że opuściłam jakiś odcinek...;-):-)

A właśnie że oboje wystąpili w Na Wspólnej :-p Ale daaaaawno temu... Mariusz grał tam księdza w którym zakochała się Gabrysia (ta co w barze pracowała ale ju nie pracuje bo ją z serialu wywalili :-p) a Kama grała Wandę, kolezankę Marty, którą Marta poznała jak została zgwałcona.
W Magdzie M. Mariusz gra Bartosika - gościa który bije żonę Martę (Magda w ostatnim odcinku podjęła się prowadzić jej sprawę rozwodową). W Na dobre i na złe Mariusz faktycznie grał dziennikarza - szefa byłego chłopaka Leny :tak: Poza tym jeszcze w wielu innych grali, on na pewno w Plebanii leśniczego, Klan, Egzamin z życia, Samo życie, Sfora, Kopciuszek, Pensjonat pod Różą, Mamuśki, Apetyt na miłość... ale ja tych seriali nie oglądam, więc nie wiem dokładnie które grało kogo w jakim serialu :-p Na codzień grają w Teatrach w Łodzi.

A z tym Mariuszem to jest tak, że od dawien dawna on jest najlepszym kumplem Jacka. A z kolei młodszy brat Mariusza był moim najlepszym kumplem i w ten sposób ja poznałam mojego Jacka :-D :laugh2: :-D

no ja TVN ogladam i jakos niekojaze tych osob z "na wspolnej " czy "Magda M" a "Kryminalni" tez czasem patrze chyba przeoczyla te odcinki juz sama niewiem

reklama
Tja.. dobrze że ta Kora to jeszcze albo nie zaczęła na dobre bywać, albo bywa rzadko, bo podłogę jej tak spier***** że nie dość, że każdy krok u niej słyszę, to słysze rozmowy, pluskanie w wannie, skrzypienie szafy i inne ciekawe dźwięki :wściekła/y: Widziałam ją na razie tylko 2 razy jak wynosiła pieska na spacerek (to chyba jakaś zmutowana rasa która na własnych nogach nie potrafi chodzić? :szok: :-p)

Do góry