reklama
Ale śmiesznie wygląda a włoski jej rosną niesamowicie szybko
To fakt:-) i na nocniczku niesamowita, taka zamyslona hihihi
Kasiad Oli nie nosi juz pampersow??
Nie nosi zakładam jej tylko do spania, choć nawet w czasie snu rzadko się zsiusiaKasiad Oli nie nosi juz pampersow??
Dzięki, ale te rozwiane włoski to efekt po nocy , zdjęcie zrobiłam parę minut po wstaniu, Oli jest jeszcze nieuczesana i w piżamceprzeslicznie wyglada w tych rozwianych wloskach (ma juz je bardzo dlugie)
To nie zamyślenie, tylko mina niezadowolenia, bo kazałam jej chwilę posiedzieć spokojnie, żeby zrobić zdjęcie, normalnie Oli na nocniku siedzi chwilę, zrobi swoje i zmyka, nie lubi na nim przesiadywać, nawet kupę robi błyskawicznieTo fakt:-) i na nocniczku niesamowita, taka zamyslona hihihi
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Madra Oli zrobi swoje i koniecTo nie zamyślenie, tylko mina niezadowolenia, bo kazałam jej chwilę posiedzieć spokojnie, żeby zrobić zdjęcie, normalnie Oli na nocniku siedzi chwilę, zrobi swoje i zmyka, nie lubi na nim przesiadywać, nawet kupę robi błyskawicznie
Wczoraj przeglądałam stare zdjęcia dzieciaków i zastanawiałam się do kogo Oliwka jest najbardziej podobna. I wydaje mi się, że chyba do Pauliny... A Wy jak sądzicie
To moja starsza trójka w 1997r:
A to są moje dzieciaki w mniej więcej tym samym wieku:
Damian ma tu rok i 4 miesiące
Paulina - rok i 9 miesięcy
Patryk - rok i 7 miesięcy
Oliwka - prawie rok i 7 miesięcy
To moja starsza trójka w 1997r:
A to są moje dzieciaki w mniej więcej tym samym wieku:
Damian ma tu rok i 4 miesiące
Paulina - rok i 9 miesięcy
Patryk - rok i 7 miesięcy
Oliwka - prawie rok i 7 miesięcy