reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Zdjec Naszych Pociech

LAL ale KUBUS ma cudne oczka!!

JOANNA cudne masz dzieciaczki a GAbrysiaslodziutka zawsze umorusana jedzonkiem..a bulki z jagodami sama robilas?

reklama
Joanna, super masz tych rozbujników :tak::tak:
Emilka, ma rewelacyjne zdjęcia z Rokim, sliczne rysuje (Lenka narazie nie mieści się na kartce ;-))
Kubulek tak zalotnie patrzy na zdjęciach oj łamie już serducha :tak::-)

A teraz różne odłony Lenki (zabrałam trochę zdjęć od Bartka rodziców :tak:)
1. uśmiech
2. karmię pieska
3. na plażę
4. figury taneczne
5. kodeks cywilny bardzo ciekawy

Załączniki

• P1040724.JPG
    P1040724.JPG
    525,6 KB · Wyświetleń: 20
  • P1040706.jpg
    P1040706.jpg
    548,2 KB · Wyświetleń: 23
  • Obraz 035.jpg
    Obraz 035.jpg
    483,7 KB · Wyświetleń: 19
  • P1040844.JPG
    P1040844.JPG
    510,8 KB · Wyświetleń: 30
  • P1040831.jpg
    P1040831.jpg
    515,8 KB · Wyświetleń: 25
Joanna, Gabrysia super wygląda wymorusana od jagodzianki, starsze dzieci też super :tak:
Lenulka, Ty chyba przekleiłaś ten uśmiech Lence do buzi, ona na prawie wszystkich zdjęciach ma pycho uśmiechnięte :-)

Załączniki

• P1040708.JPG
    P1040708.JPG
    505 KB · Wyświetleń: 19
  • P1040835.jpg
    P1040835.jpg
    564,3 KB · Wyświetleń: 24
  • P1040836.jpg
    P1040836.jpg
    522,6 KB · Wyświetleń: 21
  • P1010849.jpg
    P1010849.jpg
    789,9 KB · Wyświetleń: 25
Joanna cała trójeczka twoja jest wspaniała:tak::tak:
a Lenki jest urocza bardzo podoba mi sie jak ma związane włoski ślicznie wygląda:tak::tak:

wszystkie dzieciaczki PRZESŁODKIE!!!!:-):tak::tak:
Emilka piękna jak zawsze, jak fajnie sobie rysuje :-D
Kuba świetnie w tych okularach wygląda:-D to pierwsze zdjatko słodkie:tak::-)
A Lenka to ma fantastyczny ten usmiech:-D bez usmiechu też sliczna :tak::tak::-)

a tu troche Hubka - sobotnia wycieczka do poznańskiego ZOO :

Załączniki

• IMG_2421.jpg
    IMG_2421.jpg
    121,9 KB · Wyświetleń: 23
  • IMG_2424.jpg
    IMG_2424.jpg
    114,3 KB · Wyświetleń: 20
  • IMG_2425.jpg
    IMG_2425.jpg
    263 KB · Wyświetleń: 17
  • IMG_2475.jpg
    IMG_2475.jpg
    269,5 KB · Wyświetleń: 20
  • IMG_2437.jpg
    IMG_2437.jpg
    262,3 KB · Wyświetleń: 22
tak dawno tu nie byłam, ze nie jestem prawie w stanie wszystkich wymienić...

Staś w wodzie boski, kocham zdjecia z mokrymi buźkami..a jaka cudowna rodzinka..

Lenka jest uroczą panienka, i te jej długie proste włosy, jak z prostownicy..a i w kiteczkach wygląda pięknie...no i kodeks jak jej sie podoba..i nie wiem czy zostanie tancerką czy prawniczka...i bosko w sukieneczce w kolorową krateczkę i z uśmiechem...

Jenny, poprostu aniołek, piekne jej z kolczykami...i super ma pokoik

Julasek jaka odpowiedzialna, sama wózek pcha, nic tylko kolejne dziecie..a jaka zafascynowana wodnymi stworzeniami..

Tosia rewelacyjna, ulubienica mojego Filipa...nawet takie same figury robią

Oliwka modnisia, stroje ma rewelacyjne...jestem w szoku, ze jest w kapelusiku...oooo..moje dziecko nie pozwala sobie na czape...

Hubercik na wakacjach grzeczny i jak w kapieli mu dobrze..a w zoo jaki zainteresowany..

Nie do pobicia jest panna Emila...no poprostu dla mnie bomba!!! Też chce taką córe!!!

Kuba to boss...no no laski beda biegać za takim maczo..

Joanna dzieci masz urocze, a Gabi nawet umorusana jagodami słodka.

mam nadzieje, że jakoś mi sie udało

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry