reklama
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Jenny swietnie prezentuje sie na tle pokoju. Piekne zdjecie.:-):-):-)
Julcia slodka. I mama tez
Tosia rewelacyjna. Moje Dziecie tez wyczynia takie wygibasy.. Z tego co pamietam to nasze corcie urodzily sie tego samego dnia, wiec moze dlatego , hi hi.
Hubert, super wyglada w baseniku. I tak spokojnie siedzi. A widoki ze Szkocji oczywiscie sliczne.
Tosia rewelacyjna. Moje Dziecie tez wyczynia takie wygibasy.. Z tego co pamietam to nasze corcie urodzily sie tego samego dnia, wiec moze dlatego , hi hi.
Hubert, super wyglada w baseniku. I tak spokojnie siedzi. A widoki ze Szkocji oczywiscie sliczne.
susumali
mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
nic dodac nic ujac!!! wszytskie dziueciaczki cudowne sliczne i wyjatkowe!!!!!!!!!!Jenny swietnie prezentuje sie na tle pokoju. Piekne zdjecie.:-):-):-)
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Rosna rosną ja jak patrze na te pol roczne dzieciaczki to mi sie chce drugiego babelka. Ale nie tak łatwo być mamą;-)
śliczna Julka Tosia Hubek i Jenny
śliczna Julka Tosia Hubek i Jenny
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
To samo sobie pomyslałam,hi,hi.;-)Rosna rosną ja jak patrze na te pol roczne dzieciaczki to mi sie chce drugiego babelka. Ale nie tak łatwo być mamą;-)
Śliczności z tych maluchów.
Rosną jakna drożdżach, każdego dnia zaskakują czymś nowym to jest niesamowite jak codziennie sie czegoś uczą czadowo :-)
Te nasze dzieciaczki są fenomenalne
A my teraz wyglądamy tak:
1. tuż przed kąpielą
2. z mamą na molo
3. na pobliskim placu zabaw
4.i 5 na wycieczce z tatą
Te nasze dzieciaczki są fenomenalne
A my teraz wyglądamy tak:
1. tuż przed kąpielą
2. z mamą na molo
3. na pobliskim placu zabaw
4.i 5 na wycieczce z tatą
Załączniki
Zgadzam się też mi się to zdjęcie bardzo podoba.Lenka urocza a pierwsze zdjecie rewelka
reklama