reklama
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Martula ja rowniez zazdroszcze morza i super zdjecia:-).az sie chce nam morze jechac piekne zdjecia calej rodzinki MARTULA
a JENNI jak zwykle bombowa, a wlosy jej rosna w ekspresowym tempie!!!
Jenni jak zawsze aniolek-blondasek:-)
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Jenny jakie ty masz bujne włosy!:-):-)
Ale zescie sie opaliły Martula z Tosienką:-)super fotki, super wyszlyscie razem!
Ale zescie sie opaliły Martula z Tosienką:-)super fotki, super wyszlyscie razem!
Ale zazdroszę Wam tego wypoczynku nad morzem Martula, widać, że cała rodzinka zadowolona z wyjazdu.
I Oliwieczka też ma super - jezioro w pobliżu domu
Zdjęcia Jenni muszę przyznać zrobiły na mnie ogromne wrażenie, ta burza blond loków na głowie, jest superaśna. Pamiętam, Irtasia, że jeszcze niedawno prostowałaś małej włosy, a ona tak ślicznie wygląda w tych loczkach
My też dziś byliśmy nad jeziorem, z tym, że nie mamy tak dobrze jak Oliwieczka i musieliśmy z 30 km dojechać do Wąsosza, żeby się mała popluskała ;-) Oliwki nie można było z wody wyciągnąć, w ogóle jej się nie boi, jak na zodiakalnego wodnika przystało. Nie wiem, czy się cieszyć, czy martwić, bo weszła spokojnie do pasa i dalej by szła, gdyby nie powtrzymująca ręka Tomka Na szczęście przy brzegu też się dała posadzić i bawiła się wodą i piaskiem.
I Oliwieczka też ma super - jezioro w pobliżu domu
Zdjęcia Jenni muszę przyznać zrobiły na mnie ogromne wrażenie, ta burza blond loków na głowie, jest superaśna. Pamiętam, Irtasia, że jeszcze niedawno prostowałaś małej włosy, a ona tak ślicznie wygląda w tych loczkach
My też dziś byliśmy nad jeziorem, z tym, że nie mamy tak dobrze jak Oliwieczka i musieliśmy z 30 km dojechać do Wąsosza, żeby się mała popluskała ;-) Oliwki nie można było z wody wyciągnąć, w ogóle jej się nie boi, jak na zodiakalnego wodnika przystało. Nie wiem, czy się cieszyć, czy martwić, bo weszła spokojnie do pasa i dalej by szła, gdyby nie powtrzymująca ręka Tomka Na szczęście przy brzegu też się dała posadzić i bawiła się wodą i piaskiem.
dla dzieci nad woda jest super zabawa i widać ze OLI bardzo zadowolonaOliwka super!Odważna kobitka.
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Lepiej zeby sie nie bała wody niz bała, Kasiad super zdjęcie, u nas to samo, Zosia w ogole sie nie boi
ach te wodniczki
ach te wodniczki
reklama