reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Zdjec Naszych Pociech

reklama
Andrzejek duzy sliczny chlopczyk:tak:
Tosia przepiekna modelka jajk ona super pozuje do zdjec bardzo podoba mi sie drugie zdjecie:tak:

Śliczne zdjęcia Tosi, mi również najbardziej podoba się drugie, to z opaską we włosach :tak:
A Andrzejka to bym nie poznała :no: Fajny z niego chłopaczek :tak: Madzik, dawno nie pokazywałaś synusia.

ANDRZEJEK sliczny chlopczyk!
TOSIA cudowna a jak jej wloski wyjasnialy!!!!!!!!!

Nie no Tośka super..a jak jej włoski rozjaśniły sie....hoho...a zdjęcie w opasce bombowe!!!!

Andrzejek jaki duży i jak sie zmienił :szok::szok::szok::szok: ja też bym go nie poznała..tak dawno go nie widzieliśmy..hohoho... minki robi urocze :-D:-D

Oliwka ma zawsze takie rozowe usteczka,jakby pomalowane:-):tak:.
Andrzejek super chłopczyk,fajne minki robi:tak:.
A Tosia wyglada na taka rezolutna dziewczynke,nawet samochodem sie uczy jezdzic:szok::-D

j9yb2d.png

reklama
Do góry