reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Zdjec Naszych Pociech

reklama
lil kate ale słodziaczek z Martyny! Kochaniutka jest :)))

Tycia niezła fota z tym wózkiem hihi... ciekawe co powie Kondzio jak ją obejrzy za lat naście :D

Oliwieczka świetne ujęcie i Zosieńka jak zawsze urocza :)

Rosmerta Ty to zawsze masz usmiech od ucha do ucha na zdjęciach! Hubek zuch chłopak! Pięknie już macie w ogródku...

lil kate ale słodziaczek z Martyny! Kochaniutka jest :)))

Tycia niezła fota z tym wózkiem hihi... ciekawe co powie Kondzio jak ją obejrzy za lat naście :D

Oliwieczka świetne ujęcie i Zosieńka jak zawsze urocza :)

Rosmerta Ty to zawsze masz usmiech od ucha do ucha na zdjęciach! Hubek zuch chłopak! Pięknie już macie w ogródku...
Z wszystkim sie zgodze:tak::tak::tak:

Dawno mnie tu nie było- piękne zdjęcia ostatnie.
Kondzio w Smyku super- za wózki z lalkami się zabiera??
Lenka jak zwykle urocza pyzulka
Zosia śliczna- fajnie jej ząbki wyszły na tym internetowym zdjęciu
Jestem pod wrażeniem Makrelki- jaka ona śliczna!!!Tak dawno jej nie widziałam na zdjęciach, że nie wiedząc że to Twoje dziecko Lil, nie poznałabym:-)
Jenni jak zwykle zawadiacka:-)
A Hubcio mały przystojniaka

A tu kilka naszych zdjęć

Trzy pokolenia- moja mama, ja i Antolka

z takim zainteresowaniem Tosia ogląda poranną listę przebojów na VH1-rock your baby. przeboje typu Bebe Lily, Gummi bear itd:-)

reklama
Do góry