reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Zdjec Naszych Pociech

Oliwieczka, zdjęcia w plenerze z Zosią w roli głównej śliczne :-)

Agusia, Sara na rowerku super się prezentuje. Jak się rowerek sprawuje Agusia :confused: Zadowolona jesteś :confused:

Rozalka, Kubuś zadowolony, że może babci pomóc :-D

Joanna, ale Ci modelka śliczna rośnie :szok:

reklama
Oliwieczka, zdjęcia w plenerze z Zosią w roli głównej śliczne :-)

Agusia, Sara na rowerku super się prezentuje. Jak się rowerek sprawuje Agusia :confused: Zadowolona jesteś :confused:

Rozalka, Kubuś zadowolony, że może babci pomóc :-D

Joanna, ale Ci modelka śliczna rośnie :szok:

to prawda :-):-)

i dziekujemy wszystkim za komplementy:tak::tak:

Joanna a ja to sie nie mogę napatrzeć na Twoją starszą córcie,jest prześliczna mała modelka.(Strasznie mi przypomina typem urody moja młodszą siostrę:tak:).W ogóle słodkie te Twoje Łobuziaki.Oj też marze o takiej trójeczce...;-)

Joanna, tak mają chyba wszystkie dziewczynki, moja Paulin też taka była. W dodatku nie chciała nosić nigdy spodni, odrazu był płacz. Jak w końcu zaczęły jej nerki chorować, to przekonałam ją do noszenia getrów do spódnicy. I pomyśleć, że teraz ciągle nosi spodnie :-D

Joanna, tak mają chyba wszystkie dziewczynki, moja Paulin też taka była. W dodatku nie chciała nosić nigdy spodni, odrazu był płacz. Jak w końcu zaczęły jej nerki chorować, to przekonałam ją do noszenia getrów do spódnicy. I pomyśleć, że teraz ciągle nosi spodnie :-D
heheh ja tez jak mała byłam to tylko spódniczki chciałam nosić a teraz to w spodniach caly czas zasuwam:-)

jak to Gabrysia je:tak:

Załączniki

• 032008132834.jpg
    032008132834.jpg
    51,2 KB · Wyświetleń: 42
  • 040308143619.jpg
    040308143619.jpg
    42,7 KB · Wyświetleń: 32
  • 040108114406.jpg
    040108114406.jpg
    51,3 KB · Wyświetleń: 33
  • 040308143628.jpg