reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Zdjec Naszych Pociech

Gabrysia,jaki pulpecik słodki:tak::-D.
Oliwka,to moja idolka,samodzielna,madra,sliczna:tak:
Emilka sama słodycz.Nie obcinaj jej Gosia włoskow:no:.Widac,ze bardzo szybko jej rosna...
Milenka usmiechnieta super,widac kurteczka sie spodobała:-):tak:.

Humorek mi sie od razu poprawil jak popatrzyłam na nasze lutowe skarby:-):tak:
sie zgodze prawie ze wszystkim

ale moja idolka jest MILENKA:-p
reszta jak powyzej

reklama
Kasiad Oli super ma ścięte włoski :tak: sama ścinałaś ??? i super umorusana :-D

ja chyba dzis Emilce coś zrobię z włosami bo nie daje rady :no:a chciałam zapuszczać ale grzywka jej wchodzi w oczy a chciałam żeby nie miała grzywki sama nie wiem bo spinki mi ściąga jak jej podepnę :dry:

Sama zcinałam, zcięłam tylko grzywkę, ale tak porządnie mi się ciachnęło, że wyszło do połowy czoła, ale Oli się tak kręci i wyrywa, że coraz ciężej jej się włosy obcina.

A Emilka wygląda ślicznie z kitkami, może uda Ci się Gosia przemęczyć, bo jeszcze trochę, a będą się już ładnie wpinać w gumki. Z drugiej strony, rozumiem Cię, bo Oli też zciąga odrazu spinki i gumki, dlatego obciachałam jej grzywkę, żeby jej nie wpadała do oczu. W sumie to ja nie chciałam zapuścić Oliwce całej grzywki, ale chciałam tę grzywkę trochę przerzedzić, więc część zapuścić, ale niestety nie dało rady :no: Poczekam na lepsze czasy, jak już wyrośnie ze zciągania sobie spinek i gumek.

Joasiek prześlicznie Milenka wygląda...a jak sama sie przygląda sobie, jakby oceniała, czy ładnie...świetnie..... i taka śliczna w ogóle jest..

Emilka gwiazdeczka jak zwykle...rozbrajają mnie jej włosy

MILENKA super w galerii ;-)
najpierw sie przestarszyma ,ze ma kołniez usztywniajacy ale potem sam sie z siebie smiałam:-D:-D
super zdjecie jak MILENKA DAJE BUZI MILENCE;-):-)

Oliwka ślicznie sama zajada,a jaka umorusana :-D:-D:-D
Gabi słodka pyzunia :tak::-):-)
Milenka jaka duża,śliczna dziewczynka i ładną ma kurteczkę :happy:;-):-)
Emilka urocza,fajne ma kitunie i jak zwykle uśmiechnięta :-):-):-)

biedna Sarcia :-( tak ciężko pracuje od małego :zawstydzona/y:
fotki super tylko szkoda że ktoś jej uciął buzkę na pierwszym zdjęciu:tak::-D

Emilka w kituszkach wyglada cudownie.....i bardzo ladnie ubrana jest:tak::-)
Milenka swietnie pozuje do zdjecia:-):tak:.....Julce tak spokojnie stojacej w zyciu zdjecia bym nie zrobila:no:
Sara super pomaga mamie sprzatac...zuch dziewczynka:tak::-D

ŚLIXZNE ZDJECIA Z WIOSENNYCH SPACERKÓW!!!
Kasiad fajnie obciałaś Oliwke

Mysia super fotki ze spacerku szczegolnie z tym dzieleniem się jedzonkiem :)!

Gabi
taka pulchniutka

Tycia ale masz małego eleganta

Joasiek super wygląda Milenka wtej kurteczce

i Gosia ale było cieplutko że Emilka w samej bluzeczce na balkoniku i to bez czapeczki:tak:
...chyba nikogo nie pominelam ;-)

a tu troszke naszej Zosi

myjemy sobie ząbki :tak:

z tata na spacerku

reklama
to co Gabi potrafi

Załączniki

• 021708082149.jpg
    021708082149.jpg
    66,9 KB · Wyświetleń: 26
  • 022908083228.jpg
    022908083228.jpg