reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Zdjec Naszych Pociech

reklama
Emilka śliczna jak zawsze :tak:
Oliwka jaka duża chyba dawno jej nie widziałam i świetne ma kitki:-)
Jenny rzeczywiście jest bardzo podobna do mamusi teraz już wiadomo po kim ma urodę śliczna dziewczynka :tak::-)
a my dziękujemy za miłe słowa:-):-):-)

Emilka czarująca-takiego małego Elfa mi przypomina.Śliczna.
Maciuś-ma bardzo oryginalną urodę,taką delikatną.
Oli,wow,ale długie nóżki.Modelka.Kiteczki cudne.
Irtasia-jakie Wy fajne Jesteście kobitki.Jenni podobna do mamusi.
:-D:tak::-D

143ee229fd4b3817.jpg
5fca62bb1c5eb700.jpg
4a2232ac722dd6c3.jpg
fa81d69b7f8acabd.jpg

0e324000a41f6550.jpg

my też dołączymy zdjecia bo chyba dawno nas nie było widac:)

Załączniki

• Jakubcio 014kopia.JPG
    Jakubcio 014kopia.JPG
    38,5 KB · Wyświetleń: 34
  • Jakubcio 021kopia.JPG
    Jakubcio 021kopia.JPG
    49,2 KB · Wyświetleń: 27
Ale fajnie jest pooglądać Wasze nowe zdjęcia :-)

A buźkę irtasi pamiętam jeszcze ze zdjęcia sprzed porodu (mało wyraźne), później duże - chyba z chrzcin? I jeszcze z n-k :tak:

normalnie sie rozczulilam (zreszta nie pierwszy raz) widzac wszystkie slicu´zne buzki NASZYCH LUTOWYCH CUDENIEK i ich rodzenstwa i mamus!!!!!
BOZE jakie nasze dzieci juz duze i z dnia na dzien coraz piekniejsze!!!!!!!!

dawno mnie tu nie było. Wszystkie zdjęcia piękne. Dzieci nam rosną jak na drożdżach!!!:-)
A tu trochę Tosi

a tu Tosi ulubiona zabawa-jeżdżenie autkiem dookoła mieszkania:-Doczywiście szybko!!

reklama
Patrycja śliczności a Iza jaka mała modelka rośnie:tak:
Kubuś jaki duży jest bardzo ładny chłopczyk:tak:
a Tosia na tym pierwszym zdjęciu mnie rozbroiła super wygląda i jakie piękne ma już duże ząbki:tak:

Do góry