reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Zdjec Naszych Pociech

Dlaczego?. Wydaje mi sie ze Joasiek nie ma nic przeciwko:sorry2:PRAWDA JOASIU??

Nie jestesmy przeciez zlosliwe, czy wscipskie, a to ze zauwazymy ze jest mniejszy to chyba dobrze....ja bym sie cieszyla....Kazda z nas chce przeciez jak najlepiej dla Milutka i zrobilaby wsztystko zeby zniknal:tak:

reklama
No jasne, że nie mam nic przeciwko! :tak::-)
A z tą wielkością to sama nie wiem.... czasem tez mi się wydaje, że jest mniejszy ostatnio. Tzn że mniejsza jest ta część wewnątrz policzka, bo ta czerwona na zewnątrz której nie widać pod plasterkiem na pewno się jeszcze nie zaczęła zmniejszać.
A wiecie jaki miałam dziś urodzinowo-milutkowy sen?
Śniło mi sie, że po naczyniaku nie zostało już prawie śladu... był tylko taki zaróżowiony placek i taki ślad jak po szczepionce mamy na ramieniu..... i Milenka tak ładnie w tym snie wyglądała.....
Jeeeeeej.... tak strasznie bym chciała, żeby ten sen się spełnił!!!!!!!!!!!!!! :sorry2::blink:

No jasne, że nie mam nic przeciwko! :tak::-)
A z tą wielkością to sama nie wiem.... czasem tez mi się wydaje, że jest mniejszy ostatnio. Tzn że mniejsza jest ta część wewnątrz policzka, bo ta czerwona na zewnątrz której nie widać pod plasterkiem na pewno się jeszcze nie zaczęła zmniejszać.
A wiecie jaki miałam dziś urodzinowo-milutkowy sen?
Śniło mi sie, że po naczyniaku nie zostało już prawie śladu... był tylko taki zaróżowiony placek i taki ślad jak po szczepionce mamy na ramieniu..... i Milenka tak ładnie w tym snie wyglądała.....
Jeeeeeej.... tak strasznie bym chciała, żeby ten sen się spełnił!!!!!!!!!!!!!! :sorry2::blink:
Sen sie spelni :tak:

Troche jestem przeziębiona
2samalh.jpg

lubie samochodziki brata

24b93x3.jpg

o59h7l.jpg

URL%5D

my.php

A to z urodzin fotki

co tu tyle ludzi:szok:

z rodzicami

a to co?? fajnie...eeee