reklama
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
hejka dziewczyny
załączam nareszcie aktualne fotki mojego szkraba Hubercika, który rosnie jak na drozdżach
zyczę Wam wesołych Świąt, pierwszych z naszymi maluchami, by były niezapomniane, pełne miłości i radości
załączam nareszcie aktualne fotki mojego szkraba Hubercika, który rosnie jak na drozdżach
zyczę Wam wesołych Świąt, pierwszych z naszymi maluchami, by były niezapomniane, pełne miłości i radości
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Ale śliczne te nasze dzieciaczki Sama na swoje wciąz patrzę i patrzę i nacieszyć się nie mogę ;-)
Susumali: pierwszy post z fotkami zrobił się już tak długi, że nie można już wkleić do niego ani jednej fotki.. już ostatnio jak kilka nowych dodawałam, to musiałam opisy bardzo poskracać żeby nowe zdjęcia wrzucić Muszę pomyśleć jak to zrobić żeby dodać Lailusię i inne zdjęcia dzieciaczków których jeszcze nie ma na liście. A może Wy macie jakiś pomysł co można z tym zrobić
Susumali: pierwszy post z fotkami zrobił się już tak długi, że nie można już wkleić do niego ani jednej fotki.. już ostatnio jak kilka nowych dodawałam, to musiałam opisy bardzo poskracać żeby nowe zdjęcia wrzucić Muszę pomyśleć jak to zrobić żeby dodać Lailusię i inne zdjęcia dzieciaczków których jeszcze nie ma na liście. A może Wy macie jakiś pomysł co można z tym zrobić
agata24
Mamy lutowe'07 Początkująca(y)
Ja jako pierwsz pochwale się zdjęciami ze chrztu.Maciuś był bardzo grzeczny i przespał całą msze ksiądz się nas pytał czy przypadkiem nie nafaszerowaliśmy go jakimiś tabletkami.
1.z rodzicami(to my z przodu)i z chrzestni (z tyłu)
2.z chrzestnymi
3.z babciami
1.z rodzicami(to my z przodu)i z chrzestni (z tyłu)
2.z chrzestnymi
3.z babciami
reklama
Joasiek mialam taki sam problem z lista lutoweczek i napisalam do Aletki i to co mi poradzila
jesli wstawiasz blinkersy wstawiaj wyłacznie czesc adresu zaczynajaca sie na a konczaca sie na [ /img]
Mozliwe ze wstawiaja cały adres z url niepotzrebnie zajmujesz czesc wolnych znaków.
Drugim sposobem byłoby podzielenie listy na 2 czesci.
[/COLOR]